Naroči se na RSS

Posebna meditacija za priklic obilja in sreče ter čiščenje čaker


Vabimo vas na prav posebno meditacijo, da zbežite od stresa in vsakdanjih skrbi. Tokrat si bomo resnično vzeli čas zase in za svoje sanje. Najprej bomo uravnali svojo energijo s čiščenjem čaker, prečistili telo s pomočjo angelov, nato pa bomo s posebno meditacijo priklicali v naše življenje obilje in vse tisto, po čemer hrepeni Vaše srce – odnose, finance, dom, kariero, srečo..

Sedem čaker je sedem energijskih centrov energije, našemu telesu pomagajo pri povezovanju z vesoljno energijo .Vsaka od sedmih čaker napaja pomembne organe v nasem fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi organi,zato je zelo pomembno, da čakre redno čistimo z meditacijo in tako ohranjamo ravnovesje v telesu. S čiščenjem čaker dajemo telesu kot tudi duhu potrebno količino energijo in odstranjujemo blokade, ki povzročajo čustvene ali fizične izzive v nas. Ko bomo telo prečistili s to meditacijo bomo pripravljeni na priklic naših želja.

Odlična priložnost, da se naučite meditacije, ki jo lahko nato izvajate doma in si priklicujete obilje tudi sami. S seboj lahko povabite tudi prijatelje, meditacija bo potekala ob čudoviti glasbi in svečkah.

Čas dogodka: V sredo, 26.5. od 19-21
Prispevek: 20 eur, prijava preko spodnjega obrazca
Lokacija: V Studiu Intuicija, Bernekerjeva 23, Ljubljana

Prijavnica na Posebna meditacija
  1. *
  2. *