Naroči se na RSS

Angelska meditacija

Meditacije so namenjene tistim, ki si želijo spremeniti življenje na bolje. Vsak teden bomo veliko meditirali, se sproščali in bili v stiku s samim seboj. Po meditaciji pa bomo tudi spregovorili o duhovnosti in naših izzivih, ki jih imamo v življenju ter kako jih lahko premagamo. To  bo edinstvena izkušnja za vse tiste, ki se vam zdi, da vas drugi ne razumejo, sploh pa ne poslušajo, ko govorite o duhovnosti – tukaj bomo spregovorili o prav vseh skritih mislih in ugotovili boste kako si lahko s pomočjo duhovnosti, angelov bistveno izboljšate življenje. Čutite, da v življenju ni vse tako, kot vam je namenjeno in bi moralo biti? Čas je, da spoznate kdo ste, kakšne so vaše srčne želje in kako jih uresničiti. Vsak teden bomo imeli delavnico s svojo tematiko – najbolj pomembnimi področji našega življenja. V kolikor si želite popolne preobrazbe, vas vabimo, da se udeležite vseh, lahko pa se udeležite le posameznih, katerih tematika je trenutno najbolj pomembna za vas. Tedenske meditacije bodo potekale vsak torek od 18.00-20.00.

Naše pogovorne teme bodo:

1. DUŠA- kdo sem? Kakšno je moje poslanstvo? Kako poslušam svoj notranji glas? Kako se ne ujeti v energije drugih? Iz kje izhajajo strahovi in kako jih premagati?
2. VZORCI- ponavljajoče se lekcije v življenju, kako prekiniti njihov negativni tok?
3. LJUBEZEN – kako premagati spore in zaživeti v sožitju, kako najti novo ljubezen, preboleti staro?
4. ANGELI – kdo so, kako nam pomagajo, kako jih poklicati na pomoč za dosego bolj polnega življenja?
5. FINANCE – kaj me ločuje od obilja, kako priklicati obilje v svoje življenje?
6. MOČ PREPRIČANJ – kako z mislimi ustvarjamo svojo realnost, četrtek,
7. ANGELSKE KARTE – branje kart za odgovore, ki jih iščemo in kako nam pri tem pomagajo angeli.
8. BOLEZENSKA STANJA – kako se samo-ozdravimo, čustveni vzroki bolezni, pomoč bolnim ljubljenim, čiščenje čaker za ravnovesje.
9. STARŠEVSTVO – kako spodbujati otroka v kreativnost, energetsko čistiti, kako ne prenašati svoje vzorce na otroke, kako s pomočjo angelov zaščititi otroka
10. INTUICIJA – kako poslušati svoj notranji glas in praktične vaje za izboljšanje intuicije.

Tudi sami boste povedali, o čem želite spregovoriti.

Prispevek: 20 evrov na delavnico, prijava preko spodnjega obrazca

Termini: torek (4.5, 25.5. 1.6.) od 18h-20h

Lokacija: Studio Intuicija Ljubljana, Bernekerjeva 23

Prijavnica na Angelsko meditacijo
  1. *
  2. *