Naroči se na RSS

Naj v vaše življenje vstopi radost


thetahealing_mikavna

Po spomladanskem čiščenju telesa, je zdaj čas, da očistimo tudi našo podzavest. Očistimo jo vseh vzorcev mišljenja, čustvovanja in vedenja, ki nam ne služijo več. Le  zadržujejo nas v preteklosti in nam preprečujejo zaživeti lepše, bolj radostno in srečnejše življenje, življenje, kot si ga zaslužimo.

Pustiti za sabo slabe navade, omejujoča prepričanja in nezdrave odnose je lahko kar precejšen izziv. Preteklosti ne moremo spremeniti, lahko pa spremenimo naš odnos do nje; naj bo naša učiteljica in ne mi njeni ujetniki. Vsak trenutek življenja se nam ponuja nova priložnost, da pričnemo znova, da odvržemo prtljago iz preteklosti, se odpremo za nove priložnosti in sprejmemo odločitve, ki nas bodo popeljale v življenje, o katerem smo vedno sanjali.  Naj bo naša prihodnost nov nepopisan list, neodkrita dežela, ki jo bomo z veseljem in z navdušenjem odkrivali. Ustvarjamo pa jo prav zdaj z vsako mislijo, z  vsako miselno predstavo in prizori, ki si jih slikamo v mislih. Odločimo se sedaj, da je čas za spremembo!….Kdaj, če ne zdaj? Ta trenutek je edini, ki obstaja in v njem se nahaja tudi naša moč ustvarjanja sprememb.

Čeprav si vsi želimo pozitivnih sprememb, so lahko le-te eden od največjih izzivov, ko jih moramo zares prenesti v svoje življenje in spremeniti svoje vsakdanje navade. Zato vam danes predstavljamo izjemo metodo energijskega zdravljenja – ThetaHealing, ki vam bo v neprecenljivo pomoč pri čiščenju vaše podzavesti in ustvarjanju življenja, po katerem hrepeni vaše srce.

ThetaHealing je preprosta, a izjemno učinkovita tehnika energijskega zdravljenja. Temelji na ideji, da lahko vsakdo uporabi svojo prirojeno intuicijo in brezpogojno ljubezen Stvarnika vsega, kar je” za ustvarjanje sprememb na različnih ravneh: fizični, čustveni, duševni in duhovni. Praktiki Theta zdravljenja lahko z upočasnitvijo možganskih valov, v theta stanju, dosežejo takojšnje zdravljenje. Ob učenju tehnike ThetaHealing boste spoznali, da ima vsakdo intuitivne sposobnosti, ki jih lahko uporabi in tako pomaga sebi, prijateljem in družini.

ThetaHealing je oblika alternativne medicine, ki jo je odkrila in opisala Vianna Stibal, leta 1995. S pomočjo te tehnike zdravljenja si je tudi sama ozdravila raka. Od takrat je svojo tehniko še izpopolnila, svoje življenje pa je posvetila  poučevanju vseh tistih, ki se želijo naučiti tovrstnega zdravljenja. Theta zdravljenje temelji na theta možganskih valovih, to je tisto stanje zavesti, ki ga doživljamo v trenutkih med spanjem in budnostjo. Theta stanje zavesti (od 4 do 7 Hz) je stanje globoke relaksacije in ustvarja portal med podzavestjo in zavestjo, odpira intuicijo in ustvarjalnost. Praktiki Theta zdravljenja pa zavestno vstopijo v to stanje in z zavestnim usmerjanjem kreativne energije vesolja – “Kreatorja vsega kar je”, reprogramirajo ključna prepričanja in dosežejo trajne spremembe na celičnem nivoju.

Vstopite tudi vi v theta stanje, odkrijte in odstranite pretekle travme, čustvene blokade in omejujoča prepričanja. Odvrzite prtljago (iz) preteklosti in zaživite radostno in srečnejše življenje, življenje, kot si ga zaslužite.

Za več informacij vas vabimo, da obiščete facebook stran ThetaHealing Maribor in Hiša Radosti.

Priporočamo tudi

Trpljenje malega Groma
Zgodba o malem Gromu je zrcalo današnje družbe, ki je tega malega kosmatinca izdala čisto na vseh...
Pripravite se na praznike – načrtujte vnaprej!
Božični in novoletni prazniki se hitro približujejo. Da jih boste preživeli čim bolj organizirano...
Koprive – boginje strele, ki hkrati blagoslovijo in žgejo
V teh dneh se povsod v vsej svoji veličini bohotijo koprive in čakajo na nabiralca, ki jih bo utrgal...
Olje čajevca proti strijam in aknam
Čajevec (lat. Melaleuca alternifolia) je drevo iz družine, v katero spada tudi evkaliptus in nima nič...

En komentar na objavo “Naj v vaše življenje vstopi radost”

  1. Franklin B. Cole pravi:

    Naše telo je sestavljeno v osnovi iz energije in vode. V kolikor nam manjka enega in drugega , se nam začne rušiti imunski sistem, nam začne primanjkovati volje, veselja, zaupanja, delovne vneme,… Energija, ki ni v ravnovesju nam pošilja najprej manjše opozorilne znake , nato pa se le ti razvije v bolezni fizičnega telesa, ali v bolezni psihe. Mnogo ljudi še vedno ne zaupa naravnim načinom zdravljenja, še vedno se raje poslužujejo farmacije, kajti nekaj kar kupimo, kar je vidno, bo pa ja pomagalo… Običajno se za naravne načine zdravljenja odločijo ljudje, ki so sprobali že vso možno farmacijo…velikokrat tisti, ki jih medicina odpiše ali za njih ne najde rešitve…potem je to tisto kar jim še ostane, tisto upanje…zadnja rešilna bilka…in potem od zdravilcev seveda pričakujemo, da bodo delali čudeže ,ne da bodo zdravili. Naravni načini zdravljenja lahko prinesejo hitrejše rezultate zdravja, če se je poslužimo “pravočasno”. Globlje ko smo zabredli, več časa potrebujemo za ozdravitev, več truda . Več reči moramo dojeti in jih razrešiti…a ko jih se trajno umaknejo iz naših življenj. Ljudje , ki se poslužujejo naravnih načinov zdravljenja, so bolj mirni, bolj umirjeni, bolj samozavestni, bolj odločni, bolj energični, bolj…. Njihov imunski sistem se dvigne in njihovo zdravje je del njih , nekaj kar cenijo in spoštujejo, ne nekaj kar je samoumevno, kot za večino ljudi. Naravni načini zdravljenja niso namenjeni samo tistim “čudnim” ljudem, ki se ukvarjajo z duhovnostjo. Kajti duhovnost pomeni sprejemati življenje,živeti življenje kvalitetno, živeti življenje polno…. to pa počnemo vsi ljudje !?

Vaš komentar