Naroči se na RSS

Kako najti pravega moškega


Večno vprašanje; ali iskanje pravega moškega obstaja? Da? Ne? Pozna, kdo pravila, ki nam sporočajo kako se pripraviti na iskanje tistega enega in edinega? Splošno znanje, ki bi nam na kratko lahko opisalo, kaj početi in predvsem kako početi stvari, ki bi ženskam pomagale pri ulovu ”pravega”? Je res, da se slovenci ne moremo kosati s svetovnim trgom ”ponudbe”? Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja. Ponudba je več kot velika.

Mogoče smo vsi preveč obremenjeni z zunanjostjo, se pravi izgledom, kot pa srcem in tistem kar posamezniki nosijo v sebi. Toplino, razumevanje in predvsem ljubezen. Večina bi raje izbrala denar, kot osebno srečo. Mogoče zato posameznim ženskam upada pogum in žilica za iskanje moških, ki so povprečni in vsakdanji. Mogoče se bojijo, da bodo sčasoma odšli in jih zapustili, kot so to najbrž naredili vsi dosedanji moški v njihovih življenjih. Splošno velja zakon, da moram najprej verjeti vase. Zaupati, da zmoremo preseči cilje, ki jih imamo. Graditi na karieri, si ustvarjati dom, družino itd. Ko dosežemo to pozitivno energijo, ki se skriva v nas, se nam bo vse ostalo zdelo enostavno. Iskanje torej, ne obstaja. Vsaka ženska, sama ve, kateri je tisti, ki je pravi.

Tisti, za katerega se splača početi stvari, za katere si nikoli prej ni mislila, da jih bo počela. Pomembna je tudi komunikacija. Pogovor teče hitreje kot ura, medtem ko se nam zdi, da so minile le minute. In prav tako, kot je potrebna komunikacija je zopet potrebna tišina. Saj le-ta pove več, kot povedo besede. Treba je znati uživati v tišini, ker je prijetna. Kar je mogoče le s tistim moškim, ki natanko ve o čem razmišljamo, preden odpremo usta. On, ki nas lahko prebere, preden uspemo zbrati svoje misli in se znova vklopiti v vsakdan. Malenkosti, ki štejejo največ. Kot je nasmeh in iskriv pogled našega pravega.

Tako nam niti ni treba iskati pravega moškega. Ni nam treba hoditi v nočne klube in se pretvarjati kako zelo nam je všeč nočno življenje, da bi tako naredile vtis na nekoga povsem tujega. Ni nam treba govoriti laži, da bi impresionirale tistega, ki nam je ta trenutek všeč. Res je, ko pravijo, da tistega pravega ne zanima naša preteklost. Njega ne preseneti, ko se zjutraj zbudimo brez make up-a. Ko ga najdemo, vemo. On je tam, ker želi biti tam, ne ker bi moral biti. To mu daje osebno zadovoljstvo, srečo in seveda ljubezen, ki se utrjuje. Počasi, kot beton. Vendar, ko se, je stalna. Takrat se največkrat zgodi, da se niti ne zavemo, kje in kdaj smo ga spoznali. Mogoče je bil to prijatelj iz otroških dni. In mogoče je bil to povsem naključen neznanec, ki nam je zasedel zadnje mesto na avtobusu, s katerim je potem stekel sproščen in predvsem zanimiv pogovor. Mogoče pa naključja le obstajajo.

Pravi moški je tisti, ki je v naših očeh idealen. Pravi moški je tisti, v katerih očeh vidimo odsev njegovega in našega nasmeha. (Pravi moški ni vesoljec, je s tega planeta in obstaja, le vztrajni moramo biti;)

Priporočamo tudi

Kavbojke za vse priložnosti
Kavbojke so nepogrešljiv kos v garderobi vsake ženske, ne glede na to kakšen je naš vsakdanji stil,...
Prisluhnite svojemu telesu
Večina izmed nas je prepričana, da sami sebe dobro poznamo. Zadovoljni smo s svojim režimom prehranjevanja,...
Z mladostniki se pogovarjajmo o spolnosti
Puberteta je začetek potovanja k odraslosti, to je čas velikih sprememb in številnih vprašanj, za...
Mikavno fit: Zmigajmo CELOTNO telo
Življenje ni pravično. Pika, konec! Splošno znano je, da si bodo odvečne maščobne blazinice na...

4 komentarjev na objavo “Kako najti pravega moškega”

 1. TIGER pravi:

  Če boš takole dolgovezila,še moškega ne boš dobila !

 2. Špela pravi:

  Tisti pravi pride, ko to najmanj pričakujemo. Iskriv pogled, nežen dotik, prijazen nasmeh.
  In takrat veš… da je to oseba, s katero se želiš postarati.

 3. sara pravi:

  Se zelo strinjam s člankom:)!

 4. nataša pravi:

  čisto enostavno-probajte čim bolj pri sebi odpraviti napake,ki vas motijo pri drugih…pa vam bo na sproti prišel moški,kakršnega si želite… ;) !

Vaš komentar