Naroči se na RSS

Moje ime je Denar. Ali ni že skrajni čas, da se bolje spoznava?


Moje ime je Denar. Večina ljudi misli, da me dobro pozna, a v resnici sploh ne vedo kdo sem…Nisem to, kar mislite, da sem. Nisem papir v vaši denarnici, ali kovanci, ki žvenketajo v torbici. Ne sedim tiho na vašem bančnem računu, v upanju, da me nekega dne porabite. In ne, ne morete me zares videti ali se me dotakniti, saj sem ideja, sem čista energija.  Nisem niti dober niti slab. Ni mi mar, kako pametni ste, kje živite, kaj delate, ali od kod prihajate. Sem samo tisto, kar ste se vi odločili, da sem. V vašem življenju igram vlogo, ki ste mi jo vi dodelili.

Ustvarjen sem, da se odzivam na vašo energijo, ki jo oddajate, vaša energija pa je rezultat misli, ki jih mislite. Vaše misli so tiste, ki odločajo, kakšen odnos imate z menoj. Imam zelo preproste potrebe in preprosta pravila. Sem neskončen, nimam omejitev, razen tistih, ki mi jih vi postavite s svojimi mislimi. Energija je brezmejna in zato, ker sem preprosto energija, ne morem biti omejen ali pod nadzorom.

Hrepenim po obilju. Privlačijo me tisti, ki v meni vidijo prijatelja, tisti ljudje, ki razmišljajo brez omejitev, ki se ne bojijo sanjati velikih sanj. Ko o meni razmišljate na pozitiven način, ko mislite, da me je dovolj, da vedno in zlahka pritekam v vaše življenje, me s tem načinom razmišljanja privlačite k sebi, preprosto se vam ne morem upreti. Ker nimam omejitev, preziram pomanjkanje. Zato se izogibam tistih, ki razmišljajo o meni na negativen način, s perspektive izgube ali  pomanjkanja. Ljubim vrednost, ljubim obilje.

Kar me najbolj »namagnetizira« in pritegne v vaše življenje je ustvarjanje priložnosti za obilje v vesolju. Grem tja,  kjer se ustvarja obilje, saj je ustvarjanje izmenjava energije. Če me želite pritegniti v svoje življenje, se osredotočite na ustvarjanje priložnosti za obilje,  za sebe in za druge. Nihče si ne »zasluži«, da me ima, saj se vedno gibljem tja, kjer sem najbolj spoštovan. Čeprav se nekaterim ne zdi »pošteno«, je ena izmed mojih lastnosti ta, da pritekam k tistim, ki me privlačijo z načinom mišljenja, z mislimi o obilju. Imam samo eno nalogo, in ta je, da vam služim. Gre za ustvarjanje in izmenjavo energije in obilja. Moj namen je, da se gibljem k tistim, ki me najbolj privlačijo in kjer lahko rastem. Moj cilj je, da se množim in rastem, da bi v vesolje pritekalo še več energije in obilja. Jaz sem energija evolucije.

Želim, da sva prijatelja. Zato vam sporočam, sanjajte velike sanje, razmišljajte o obilju, ustvarjajte priložnosti za obilje zase in za druge in vedno bom z vami v obilju. Za vas sem to, kar vi mislite, da sem. Torej, zakaj ne bi skupaj ustvarjala čudežev v vašem življenju. Dovolite mi, da v vaše življenje prinesem razcvet in izpolnitev vaših sanj in želja. Torej, odnos, ki ga bova imela, določate vi; zakaj ne bi bila prijatelja.  Ali ni že skrajni čas, da se bolje spoznava?

Odlične tehnike in metode za reprogramiranje našega uma ter odkrivanje naših podzavestnih prepričanj – tudi o denarju najdete v knjižni uspešnici Enačba za denar, avtorice Zatteje Helen. Knjiga je nekakšen praktičen vodnik do denarja in človek že od nekdaj poskuša vse mogoče, da bi prišel do njega.

Theta Healing – odklenite svojo podzavest

Priporočamo tudi

Oh, ta direktor
Končno smo ga videle. Novega direktorja, seveda. Prišel je do vsake, nam ponudil roko v pozdrav in...
Mikavna : Enačba za denar
Živimo v novem tisočletju. Mnogi se pričenjamo zavedati, da stari vzorci mišljenja in vedenja, v...
SLUŽENJE DENARJA NI ČAROVNIJA
O pridobivanju obilja in denarja so pisali že mnogi priznani avtorji, ki so se rodili pred več...
Z medicinskim silikonom nad menstruacijo 3. del
Nadaljevanje članka: Z medicinskim silikonom nad menstruacijo 2. del V roku naslednjih dni je uporaba...

En komentar na objavo “Moje ime je Denar. Ali ni že skrajni čas, da se bolje spoznava?”

  1. Fashion Dama pravi:

    heh denar…nikol ga ni dovolj

Vaš komentar