Naroči se na RSS

Mikavna : Enačba za denar


Živimo v novem tisočletju. Mnogi se pričenjamo zavedati, da stari vzorci mišljenja in vedenja, v tem novem obdobju preprosto ne delujejo več. Bolj, ko se jih oklepamo, težje nam gre v življenju. Potrebna je korenita sprememba v načinu mišljenja in vedenja.

Novo tisočletje nam prinaša drugačne življenjske izkušnje in višja spoznanja. Znova odkrivamo znanja in modrosti, o katerih nam govorijo duhovni mojstri in učitelji že tisočletja. V zadnjem času pa se temu mnenju vse bolj pridružujejo tudi znanstveniki s področja kvantne (meta) fizike.

Duhovni mojstri nas učijo, da je vse Energija (Ljubezen, Svetloba), ki prežema vsako obliko življenja, vključno z nami. S to Energijo je prežeto vsako živo bitje, zapolnjuje vsak delček našega Vesolja. In vse je izraz te, povsod prisotne inteligentne Energije, ki se odziva na naše misli in čustva (tudi denar in drugo obilje v našem življenju).

Denar je v vseh državah poznan kot tok (valuta), ki se pretaka med ljudmi svobodno in enako.
“Če denar zares teče svobodno in enako, zakaj so potem nekateri ljudje revni, drugi pa imajo več denarja kot ga sploh lahko porabijo”, boste vprašali in “Zakaj potem ni na mojem bančnem računu na tisoče in sto tisoče evrov?”

Na ta vprašanja pa nam daje odgovore knjižna uspešnica Enačba za denar, avtorice Zatteje Helen. Enačba za denar je knjiga, ki vam bo razkrila, kako lahko s preprostimi tehnikami in metodami reprogramirate svoj um ter pričnete pridobivati v svoje življenje denar in obilje.
Knjiga je nekakšen praktičen vodnik do denarja, z njeno pomočjo si boste lahko izračunali kdaj vam je čas bolj naklonjen, da vaše misli vibracijsko uskladite s pridobivanjem denarja in si ustvarite lepšo prihodnost.

V knjigi Enačba za denar, Zatteja Helen pravi: “?”Bogastvo, ki ga iščete v zunanjem svetu, lahko pride le iz prevzemajočega občutka vrednosti znotraj vas. Največji zakladi so zakopani v vsakem izmed vas, odkrijte jih in jih preslikajte v svoje okolje, ki vam jih bo vrnilo v obliki denarja ali drugega obilja.”

Več informacij o knjižni uspešnici  Enačba za denar dobite na www.enacbazadenar.com.


Priporočamo tudi

SLUŽENJE DENARJA NI ČAROVNIJA
O pridobivanju obilja in denarja so pisali že mnogi priznani avtorji, ki so se rodili pred več...
Slonček Winston in slonovina
Slonček Winston je bil 30-letni slon, ki je živel v Kenijskem nacionalnem parku Amboseli. Bil je pomemben...
Nastopil je čas za novoletne zaobljube
Marsikdo se v prazničnih dneh, še posebej tik pred iztekom starega leta, zamisli nad svojim življenjem....
Dokazano v laboratoriju: Dobrota je nalezljiva
Dobra dejanja - dejanja prijaznosti, radodarnosti in sodelovanja se širijo prav tako enostavno kot slabe...

Vaš komentar