Naroči se na RSS

Čudežni smoothie Jennifer Aniston


Jennifer Aniston, ameriška filmska ter televizijska igralka, producentka in režiserka je zaslovela z vlogo Rachel Green v televizijski seriji Prijatelji, s katero si je prislužila tudi prestižne nagrade emmy in zlati globus. Danes  Jennifer dokazuje, da postajajo ženske z leti vse bolj privlačne in seksi. Njeno izklesano telo, napeto kožo in sijoč videz ji zavidajo ženske po vsem svetu. Jennifer je stara 43 in naznanja nov trend oziroma na novo odkrito resnico – ženske so lahko seksi in privlačne ne glede na letnico rojstva.

Pred nedavnim je zvezda razkrila eno izmed skrivnosti, ki ji pomaga ohranjati popolno telo. Jennifer je namreč goreča oboževalka novega »čudežnega očiščevalnega smoothie-ja«, ki si ga privošči enkrat na teden, po navadi v soboto. Na ta očiščevalni dan ne zaužije nobene druge hrane, le ta očiščevalni napitek.

Smoothie je pripravljen iz sveže, ekološko pridelane zelenjave: rdeče pese, kumar, špinače, česna, korenja, zelene in ohrovta. Ta napitek ima čudežni in očiščevalno blagodejni vpliv na zdravje in dobro počutje, saj alkalna zelenjava preprečuje napenjanje, pomaga odvajati odvečno tekočino iz telesa in celo preprečuje nihanje razpoloženja. Rdeča pesa pomaga čistiti strupe iz krvi, zelena in korenje zvišujeta raven kalija in natrija, ohrovt in peteršilj pa imata izjemo pozitiven vpliv na možgane.

Zakaj si ne bi ta čudežni smoothie pripravile tudi me? Smoothie je precej nasiten, tako, da z njim zlahka nadomestimo vse obroke za en dan v tednu; priporočamo pa vam, da je takšen očiščevalni dan del vsakodnevne zdrave in uravnotežene prehrane.

Za pripravo čudežnega smoothie-ja Jennifer Aniston potrebujete naslednje ekološko pridelane sestavine:

-          šest kumar

-          tri velike  pese

-          dva šopka špinače

-          eno glavo ohrovta

-          svež česen in ingver

-          šopek korenja

-          steblo zelene

Vse sestavine zmešajte v blenderju. Dodajte malo kajenskega popra in zelišč, kot je na primer peteršilj, ki bodo še izboljšali okus zelenjavnega smoothie-ja. Pripravljen napitek takoj shranite v hladilniku v steklenem (ne plastičnem) vrču. Skozi ves dan pijte toliko, kot želite.  Dober tek :)

Priporočamo vam, da obiščete še našo spletno trgovino Trgovina Mikavna in Zazdravje.com, kjer vaš čaka bogata ponudba visoko kvalitetnih naravnih izdelkov za vaše zdravje in odlično počutje.

Priporočamo tudi

8 pričesk, ki jih moški obožujejo
Če hočeš pritegniti njegovo pozornost, moraš vedeti, da tvoja frizura ne sme videti kot, da si za...
So obline res zakon?
Po malem smo ljudje že naveličani enih in istih lepotic, ki krasijo naslovnice ženskih in moških...
Naučite se branja obrazov
Starodavni taoisti pravijo, da nam branje obraza (rečejo mu mien shiang) pomaga razumeti druge, odraža...
Konoplja je dragocena rastlina
Ob besedi konoplja večina Slovencev še vedno pomisli le na drogo s psihoaktivnimi učniki in verjetno...

2 komentarjev na objavo “Čudežni smoothie Jennifer Aniston”

  1. Jernej pravi:

    Mislim da me noben ne pripravi da tole spijem :)

  2. Nina pravi:

    Jernej, za lepo postavo smo ženske pripravljene narediti marsikaj :)

Vaš komentar