Naroči se na RSS

Lepotne skrivnosti »Razočaranih gospodinj«


Lepotni nasvetiZapeljive in mladostne zvezdnice iz priljubljene tv serije Razočarane gospodinje (“Desperate Housewives”) samo potrjujejo dejstvo, ki se ga me *navadne smrtnice* že od nekdaj zavedamo; ženske so lahko privlačne in seksi pri katerikoli starosti. Teri, Eva, Nicollette in Marcia iz serije Razočarane gospodinje so namreč stare nad 40 let. Torej, kako jim uspe izgledati tako čudovito in mladostno pri 30-ih, 40-ih in več?

Lepotne skrivnosti Teri Hatcher. Mediji že nekaj časa ugibajo, ali si je 48 letna Teri pomagala do svojega zapeljivega videza tudi s plastično operacijo. Do zdaj je na Oprah Show priznala le uporabo Botoxa. ZDA Weekly poroča, da je skrivnost  zapeljivega in mladostnega videza Teri Hatcher, v dobro poznanem lepotnem pravilu “manj je več,” zato vedno uporablja manj ličila in to ji daje bolj svež videz. Njen osebni stilist uporablja pri ličenju zvezdnice tekoči puder z bleščicami, ki ga nanese na bogato vlažilno podlago, kot je npr. anti-age krema, to daje njeni koži svež in bleščeč videz. Pri ličenju njenih oči pa uporablja rjavo senčilo z bleščicami, kar še poudari njene rjave oči.

Lepotne skrivnosti Eve Longoria. Tako kot Teri Hatcher  se tudi Eva drži pravila manj je več, zato ne pretirava z ličili in pričesko, Longoria je sicer edina zvezda v seriji pod 40 let (stara je 31). Namesto gore ličil Eva poudarja svoj eksotični latino videz z zlatimi bleščicami, ki ga dodaja osnovi za obraz.

Lepotne skrivnosti Marcie Cross. Marcia med vsemi zvezdami serije najbolj slovi po svoji porcelanasti polti. Marcia kot osnovo uporablja kakovostno vlažilno kremo, da ostane njena koža mehka. Na osnovo nanese kremni puder, ličenje pa zaključi še s kakovostnim bisernim pudrom v prahu. Ustnice pa poudari z glosom v nežnih barvnih odtenkih.

Lepotne skrivnosti Nicollette Sheridan. Kot poroča časnik ZDA Weekly bi si naj Nicollette vsak teden privoščila nego obraza v prestižnem hollywoodskem kozmetičnem salonu Jim Wayne. Njeno suho in občutljivo kožo ji negujejo s posebno masko za obraz, njen enkratni nanos stane 200 dolarjev. V omenjenem salonu ji uredijo tudi pričesko s postopno pristriženimi svetlimi lasmi do ramen, kar ji daje mladosten in seksi izgled. Njena osebna stilistka pa za Nicollette vedno izbira ličila v roza tonih.

In še nekaj nasvetov, s katerimi boste izgledali zapeljivo in mladostno tudi, če ste »mlade« nad 40; sicer pa gotovo poznate nov hollywoodski trend, ki pravi, da so štirideseta nova dvajseta. Torej, tu je nekaj lepotnih nasvetov:

- Poudarite svoje najboljše lastnosti, svoje »atribute«. Če imate lepe oči, jih še posebej poudarite. Če imate polne ustnice, poudarite te z glosom ali če si drznete tudi z rdečo šminko. Če imate lepe in polne prsi, jih poudarite z dekoltejem.

- Ne uporabljajte močnih ličil in debelih plasti tekočih pudrov. Nabirali se vam bodo v drobnih gubicah in jih še poudarili. Za svež in sijoč videz vaše kože poskusite mineralna ličila, ki so ob tem, da ščitijo vašo kožo tudi veliko bolj zdrava od sintetičnih.

- Uporabljajte kakovostno anti-age kremo.

- Pijte veliko vode, redno telovadite in se veliko gibljite na svežem zraku.

- Meditirajte

Desperate Housewives

Priporočamo tudi

Poskrbimo zase po naporni noči
Včeraj je bilo super. Plesala si do zgodnjih jutranjih ur, spoznala svojega princa na belem konju, spila...
Uprite se recesiji in varčujte
Živimo v potrošniško naravnani družbi, v kateri proizvodnja vse bolj presega naše povpraševanje...
8 pričesk, ki jih moški obožujejo
Če hočeš pritegniti njegovo pozornost, moraš vedeti, da tvoja frizura ne sme videti kot, da si za...
Z medicinskim silikonom nad menstruacijo 1. del
Najpogostejši odziv na omembo silikonske menstrualne skodelice Mooncup je: "UFFF!" Morda je to zaradi...

Vaš komentar