Naroči se na RSS

Ali tudi vi čutite, da je pravi čas za spremembo?


Ko se prične prebujati narava in postajajo sončni žarki vse močnejši, temperature pa vse višje, tudi mi začutimo, da je prišel čas za prenovo in osvežitev naših bivalnih prostorov in okolice naše hiše. Obstaja veliko načinov s katerimi lahko hitro in enostavno naredimo majhne spremembe, ki bodo imele velik učinek in bodo polepšale, osvežile in razvedrile naš ??dom.

Tudi pri opremi in dekoriranju naših bivalnih prostorov lahko sledimo modnim zapovedim. Lahko sledimo zabavnim in pisanim trendom, ki pridejo in gredo. Lahko pa se odločimo za preprosto klasiko, ki nikoli ne gre iz mode. Naš dom lahko osvežimo ne, da bi za to porabili celo premoženje. Ko izbiramo nove blazine, prevleke, preproge, slike, ali vaze, lahko posežemo po zabavnih, svetlih in drznih trendovskih tkaninah ter barvah. Če bomo ob tem še na novo razporedili pohištvo, bo prostor takoj dobil popolnoma nov in svež izgled.

Pri urejanju okolice naše hiše pa ni tako preprosto, tu bo potrebno več dela in truda in, če nismo ravno vešči takšnega dela, lahko vložimo veliko napora v ureditev vrta in okolice brez pravega uspeha. Zato smo za vas poiskali nekaj odličnih idejnih zasnov ureditve okolice. Predstavljene so na spletni strani www.natawe.si in na facebook strani www.facebook.com/NataweDesign.

Načrt vrta, kot si ga je zamislila Natawe

Priporočamo tudi

Pomladni detox z Mikavno
Pomlad je tu, čas za nove začetke in čiščenje starega. S pomladjo se ne prične prebujati le narava,...
Plašček za kožo
Jesen je že konkretno prestopila vrata in lahke plaščke smo že zamenjali za toplejše plašče in...
Prezračevalni sistem
Podjetje, v katerem delam, se nahaja v zelo moderni stavbi. Vse je na zavidljivi ravni. Imam navado reči:...
Krizanteme
Krizanteme so jesenske rože in poseben pomen dobijo na dan spomina na mrtve. Gojili so jih že na Kitajskem...

Vaš komentar