Naroči se na RSS

Čarobna moč numerologije


NumerologijaNumerologija se ukvarja s simboličnimi vrednostmi števil, ki predstavljajo življenjski utrip, energije, vibracije ter njihov vpliv na dogodke in ljudi. Sledi numerologije lahko najdemo v vseh starih civilizacijah: že v najstarejših časih so številom pripisovali mnoge pomene in veliko moč. Prevladovalo je prepričanje, da bo tisti, ki bo uspel prodreti v moč števil, z njimi ustvarjal čudeže.

Numerološki portret
Za numerološki portret numerolog oz. numerologinja potrebuje polno ime, kot je zapisano v uradnih listinah, ter datum in leto rojstva. S posebnimi računskimi metodami odstira število za številom, ki skupaj dajejo jasno sliko o značajskih potezah, osebnostnih lastnostih, skritih talentih, pa tudi šibkostih določene osebe. Opozorijo na prihajajoča težavna obdobja ali naznanjajo svetle življenjske trenutke. Števila natančno orišejo, kako določena oseba deluje na različnih življenjskih področjih in kako jo vidijo drugi ljudje. Numerološki portret razkrije to, kar je zapisano v posameznikovi življenjski knjigi.

Letna napoved in karmična diagnostika
Numerološka napoved  in karmična diagnostika omogočata globlji vpogled v to, kaj posameznika čaka v prihajajočem letu. Vsako leto s sabo namreč prinaša vplive različnih števil, ki se človeka dotikajo na svojstven način. Z letno napovedjo se uvidi na katerem področju so posamezniku energije v prihajajočem letu naklonjene. Prav tako svetuje, kako z manj truda doseči več kot z velikanskimi napori takrat, ko mu usoda ni naklonjena.

Partnersko ujemanje
Partnerska analiza odkrije, ali je posameznikov odnos z drugo osebo pod vplivom usodne privlačnosti, ima morda sindrom Romea in Julija ali pa je pod vplivom karme ipd.. Analiza partnerskega ujemanja pa ni omejena samo na področje ljubezni – prav tako je mogoče izračunati kvaliteto prijateljskega, poslovnega ali kateregakoli drugega odnosa. Prav tako je čas, ko sta se dve osebi spoznali bistvenega pomena.

Ime podjetja
Numerološka analiza omogoča izbiro primernega imena za nastajajoče ali že vzpostavljeno podjetje in določitev ugodnega časa za registracijo.

Jaz osebno jemljem numerologijo kot nekakšen življenjski priročnik, ki nam je v pomoč, da gremo skozi težke čase brez posledic in da v dobrih časih dosežemo maksimalno dobre uspehe, saj je v končni fazi največ odvisno od nas samih.


Svoj portret, napoved, partnersko ujemanje ali analizo, si lahko naročite:
Po e-pošti: numerologinja.zateja@gmail.com
ali po GSM št. 031/220 632

Priporočamo tudi

Nepozabna noč
Neprespana noč je za mano.. a vseeno ne morem spati.. ob meni si TI. Obrnem glavo proti tebi.. in vidim...
Verjamete v energijo?
Verjamemo v različne stvari. Morda poznate koga, ki verjame v energijo ali to prakticirate sami. Najbrž...
Mavrične barve zvoka
Vsakomur se večkrat zgodi, da ga pograbi dolgčas in malo raziskuje po medmrežju. Pred kratkim se mi...
Pridite danes na Festival ezoterike in zdravega življenja
Toplo vabljeni danes v ljubljanski Športni center Konex (Cesta na Brdo 109) na zadnji dan 1. Festivala...

Vaš komentar