Naroči se na RSS

Zakaj rade oblečemo rdeče spodnje perilo


Živahno izzivalna barva, ki se dostikrat najde v ženski garderobi je predvsem rdeča barva. Barva, ki izžareva tako spontanost, kot tudi privlačnost. Ženska, ki nosi rdeče perilo je samozavestna ženska, ki ve kaj hoče in je pripravljena narditi vse, da to tudi dobi. Med drugim rdeča barva vpliva tudi na spolno poželenje tako ženske kot moškega. Rdeča barva je barva spolnih organov, kar pomeni, da se spolna energija potencira s spodnjim perilom. Torej ženske, nadenite si rdeče perilo, ali v skrajnem primeru rdeče ličilo in nekomu boste priklicale dnevni nasmeh na obraz, ki zlepa ne bo izginil.

spodnje-periloMed vsevrstnimi barvami, ki krasijo naše garderobe se poleg rdeče v veliki večini najdejo raznovrstne barvne in črne kombinacije. Čeprav večina kultur črno zaznamuje kot barvo z negativnim predznakom, v dnevnem razporedu barv največkrat zaznamo ravno slednjo. Čeprav deluje mračno in dušeče je črna barva med tistimi redkimi barvami, ki je skladna z veliko večino odtenkov, ki jih kombiniramo kadar se odpravljamo v svet ali pa samo v mesto na kavo.

Poleg rdeče je ravno črna ta barva, ki moške pritegne, ter jim zviša nivo zanimanja za šibkejši spol. Pa naj si bo to zopet žensko spodnje perilo ali pa črna srajčka, ki se ji je v kombinaciji z rdečo nemogoče upreti. V skrajni sili pomanjkanja barvnih odtenkov lahko posežete tudi po zeleni barvi. Čeprav je zelena, barva sramežljivosti ne pomeni, da je manj privlačna. Niti manj zanimiva. Mogoče bo ravno zaradi sramežljivega privdiha postala ženska in prav tako moška intuicija zanimivejša in obrodila več sadov, ki bi jih mogoče kakšna druga barva na ženskem telesu.

Presenečenja so zanimiva ravno zaradi tega, ker so manj konkretna, kot dejanja. Saj perilo, ki razkriva veliko večino telesa avtomatsko spodbudi domišljijo. Ekstravagantno vzdušje in pogled, ki razkriva oazo miru lahko več kot samo pričara skrivnostno aktivnost. Samo zamislite si vse te živahne barve, ki kar čakajo in oprezajo za vami, da ji daste nase in se pokažete svetu v drugačni luči. V elegantni kombinaciji, čeprav ne gre za poslovno večerjo. V izzivalno kratki obleki, pa čeprav ne greste ven.

Ženske obožujemo komplimente, kar nam le še zviša samozavest in poskrbi zato, da nase damo prav vse barve, ki jih med seboj lahko skombiniramo. Tudi trobarvne čipkaste hlačke niso izjema. Namen je odličen. Resnica je, da ženske zelo skrbimo za to, da dobro izgledamo. Zato, da naredimo dober vtis na močnejši spol. Potrebna je velika natančnost in premišljenost, ko se odpravimo v trgovino v lov, na nova oblačila. V vsakem oblačilu se moramo počutiti zaželjeno in zapeljivo. Seveda je zato potreben čas in potrpežljivost, ki pa se bo v večeru, kar je najbolj pomembno, izplačal.

Da bo vaše telo kar najbolj zapeljivo in privlačno, vas vabimo, da obiščete še spletno trgovino Zazdravje.com, kjer so za vas pripravili bogato izbiro odlične naravne zeliščne kozmetike, prehranska dopolnila in vrhunske izdelke iz masažno lepotilnega programa.

Priporočamo tudi

Spodnje perilo ni seksi samo po sebi
Seksi spodnje perilo je kot modni dodatek najmanjši kos oblačila, ki ga ženska premore na sebi. Barva,...
Za dober sex se splača potrpeti
Ugotovila sem, da si večina moških, ker seveda obstajajo tudi izjeme, želi imeti sexi oblečeno žensko....
Kako izbrati pravi odtenek pudra
Izbrati pravi odtenek pudra se včasih zdi kot prava znanost. Da bo vaše izbiranje in preizkušanje...
Življenje je barvno!
Barve so močno povezane s posameznikovim življenjem. Tudi ko izbiramo oblačila, ličila in nakit,...

Vaš komentar