Naroči se na RSS

SLUŽENJE DENARJA NI ČAROVNIJA


O pridobivanju obilja in denarja so pisali že mnogi priznani avtorji, ki so se rodili pred več kot stotimi leti. Zato je o tem področju težko napisati še karkoli novega, saj je bilo že skoraj vse napisano. Pa vendar sem se po tem, ko so mi v zadnjih letih ena za drugo prihajale v roke knjige o pridobivanju obilja, vedno znova spraševala: »Zakaj vendar je kljub vsem napisanim modrostim o SKRIVNOSTI PRIDOBIVANJA OBILJA na svetu še toliko revščine? Ne samo da je, ampak se z vsako novo krizo le-ta samo še razrašča!

Bogastvo ali revščina
To, da misli o denarju prinašajo denar in misli o revščini prinašajo revščino, je že neštetokrat zapisano dejstvo. Vendar je v današnjem času svetovne finančne krize zelo težko vzdrževati pozitivne misli o denarju. Človekov um zelo težko nadzira in vzdržuje pozitivne misli ob vsakodnevnih slabih novicah iz vseh koncev sveta.

V knjigi »Enačba za denar« sem opisala preproste metode in tehnike, kdaj in kako lahko človekov um programirate tako, da ni dovzeten za slabe vplive iz okolja. S pomočjo knjige si boste lahko izračunali kdaj vam je čas bolj naklonjen, da vaše misli vibracijsko uskladite s pridobivanjem denarja in si ustvarite lepšo prihodnost.

Služenje denarja ni čarovnija
Vesoljnega izobilja – zakladov in možnosti pridobivanja denarja, ki je vedno na voljo, ne čuva hudobni zmaj. Tam nekje obstaja in čaka na vas. Obstajajo metode in tehnike, s katerimi lahko reprogramirate svoj um in pričnete pridobivati obilje. Predstavljajte si, da je denar sramežljiv in se izmika. Vabiti in privabiti ga morate s posebej določenimi metodami in tehnikami. Ko bo denar začel enkrat pritekati k vam v velikih količinah, se bo pri vas kopičil z lahkoto. Obstaja nevidna privlačnost enakih vibracij, ki jo lahko primerjate z odmevom v soteski. Karkoli boste v soteski zavpili z občutkom sreče, se vam bo vrnilo v podobni vibraciji (energiji) v obliki odmeva. Vsakdo, ki si je pridobil veliko denarja, se je prepričal v obstoj nevidne privlačnosti enakih energij ali Zakona privlačnosti. Če boste v soteski vriskali od sreče, boste deležni enakih odmevov sreče; če boste v soteski kričali iz obupa, boste deležni enakih odmevov obupa. Tako je tudi v življenju. Človekova notranjost se preslika na njegovo okolico, okolica mu vrne zrcalno podobo njega samega, kot vrne soteska zvok vašega glasu v obliki odmeva. Bogastvo, ki ga iščete v zunanjem svetu, lahko pride le iz prevzemajočega občutka vrednosti znotraj vas. Največji zakladi so zakopani v vsakem izmed vas, odkrijte jih in jih preslikajte v svoje okolje, ki vam jih bo vrnilo v obliki denarja ali drugega obilja.

Facebook stran Enačba za denar

Mnenja bralcev

Enačba za denar

Priporočamo tudi

Mikavna : Enačba za denar
Živimo v novem tisočletju. Mnogi se pričenjamo zavedati, da stari vzorci mišljenja in vedenja, v...
Drevo, ki prinaša denar
Drevo denarja (Crassula ovata) je čedalje bolj priljubljena rastlina. Na njej sicer ne raste denar,...
Vodič za nakupovanje: Na šoping se dobro pripravite 2. del
PRAVILO ŠT. 2: Razmišljajte o ustreznih modnih kombinacijah in dodatkih! Se vam zdi, da nimate ničesar...
Ali sodobni svet ubija človeške odnose
Dejstvo je, da je internet postal neizogiben del našega vsakdanjika. Otroci več časa kot med vrstniki...

Vaš komentar