Naroči se na RSS

Pridih Afrike v naši garderobi


Ste tudi ve ljubiteljice živalskih potiskov ?

To jesen, lahko spet odkrivate svojo »divjo stran«, saj so živalski potiski “must have” za prihajajoče hladnejše dni. Odkrito povedano, ni živalskega vzorca, ki ga modni oblikovalci ne bi imitirali, pa naj so to potiski zebre, leoparda, geparda in tigra ali imitacija kačje/krokodilje kože. Pridih afriških savan najdemo povsod; na plaščih, majicah, jopicah, hlačah in modnih dodatkih, torbicah, čevljih, škornjih, šalih, rutah, prstanih…..

Čeprav boste v oblačilih z živalskimi potiski izgledale »vroče« tudi v hladnih jesenskih in zimskih mesecih, pa je potrebno paziti pri njihovem kombiniranju in se je bolje držati pravila ”Manj je več!”. V nasprotnem primeru lahko kaj kmalu izpadete »ceneno«, zato smo za vas pripravili nekaj modnih zapovedi:

- Ne kombinirajte različnih vrst živalskih potiskov naenkrat.

- Ko izberete pulover ali bluzo z živalskim vzorcem, je nikar ne kombinirajte s kratkim krilom ali globokim izrezom. V tem primeru je najboljša izbira dolgo krilo ali hlače ali krilo srednje dolžine v temno rjavi ali črni barvi.

- Če oblečete plašč ali jakno z živalskim potiskom, naj bodo ostali deli vaše garderobe kar se da umirjeni, najbolje enobarvni in rjave ali črne barve.

- Na delovnem mestu pa bomo najbolj modne in hkrati elegantne, če oblečemo kos garderobe, ki ima živalski potisk le kot dodatek oziroma detajl.

Če ste zares strastna ljubiteljica živalskih potiskov, si lahko več svobode privoščite pri izbiri oblačil za prosti čas oziroma fitnes ali jogo. Vendar tudi tukaj velja pravilo, da se izogibajte trikojev oziroma pajkic z vzorcem tigra, saj lahko kaj kmalu izgledate kot, da ste namenjene v strip bar in ne v fitnes.

In še…letos so moderni živalski potiski celo na nohtih!

Vedno pa je potrebno poskrbeti tudi za naše zdravje, zato vas vabimo, da obiščete še spletno trgovino Zadravje.com !

Priporočamo tudi

Si upaš tudi ti?
Jesen se ne preklico približuje in z njo se bo zamenjala tudi naša garderoba obalčil. Prav posebno...
Kavbojke za vse priložnosti
Kavbojke so nepogrešljiv kos v garderobi vsake ženske, ne glede na to kakšen je naš vsakdanji stil,...
Podaljšajmo zagorelost
Oblačno, deževno vreme z nižjimi temperaturami nas počasi pripravlja na jesen, zdrava počitniška...
Kam sodi kaj pri pripravi mize
Kaj narediti, da bo pogrinjek čim bolj svečan in vabljiv? Prtiček Po pravilu se prtičke daje...

Vaš komentar