Naroči se na RSS

NONI MIX – “darilo bogov” v družbi soka aloe vera in papaje


Poletje se je dokončno poslovilo. Jutra in večeri postajajo vse bolj sveži. Vstopili smo v jesen, za mnoge najlepši letni čas. Žal pa je jesen tudi obdobje prehladov in različnih viroznih obolenj. Da bomo zdravi in polni energije uživali v lepotah pisane jeseni, je zdaj zadnji čas za krepitev našega imunskega sistema.

Eden od najboljših načinov, s katerim boste okrepili svoj  imunski sistem je, v zadnjem času izredno priljubljen revolucionarni trojček NONI MIX, iz soka NONI, ALOE VERA in PAPAJE.

ČISTI SOK SADEŽA NONI

Morinda citrifolia – Noni je rastlina z neverjetno zdravilnimi lastnostmi, vsebuje kar18 aminokislin, vitamine A, C, E, B1, B2, B6, B12, fosfor, natrij, kalij, železo, mangan, magnezij, molibden in elemente v sledovih. Ne vsebuje maščob in proteinov.

Redna uporaba Nonija pripomore k ohranitvi splošnega zdravja in preprečevanju okužb. Na celični ravni Noni pomaga celicam pri njihovem delovanju, pretoku snovi in regeneraciji poškodovanih celic.

Noni dokazano lajša celo vrsto zdravstvenih težav. Več, o njegovem izrednem pozitivnem učinku na zdravje, lahko preberete na strani spletne trgovine Zazdravje.com.

ČISTI SOK IZ KONCENTRATA SOKA PAPAJE

Papaya je sladek, aromatičen južni sadež. Vsebuje encim papain, ki je pravo naravno zdravilo, saj razgrajujejo beljakovine iz hrane, v aminokisline (najmanjši gradniki beljakovin). Večina ljudi, od 35. leta naprej izredno slabo izrablja beljakovine. Posledica takšnega stanja pa so neprebavljene beljakovine, ki  povzročajo prebavne motnje, težave s kožo in alergije ter druge bolj ali manj hude bolezenske težave (tudi raka, predvsem na debelem črevesu). In prav pri tem pomagajo encimi iz papaje. Papaja je poleg tega še izredno bogata z:

  • provitaminom A (varuje sluznice, izboljšuje vid in celično vitalnost),
  • pantotensko kislino (vitamin B5 za celično energijo in zdravo barvo las) in
  • vitaminom C (za imunski sistem ter dobro duševno počutje).

LISTI ALOE VERE

(Aloe barbadensis) so pravi čudež med naravnimi rastlinami. Stari Egipčani naj bi rastlino celo tako zelo cenili in častili, da so jo poimenovali kar rastlina nesmrtnosti. Aloe Vera vsebuje namreč preko 70 pomembnih sestavin in nad 200 biološko aktivnih spojin, ki s svojim sinergijskim delovanjem vplivajo na ohranjanje vašega zdravja in dobrega počutja.

Kombinacija soka Noni, aloe vere in papaje, v NONI MIXU, krepi imunski sistem,  pomaga pri prebavi,  krepi srce in ožilje, deluje protivirusno,  spodbuja delovanje krvnega obtoka,  izloča strupe iz organizma, blaži vnetja, zmanjšuje razvoj raka, pomaga pri težavah s sinusi, sklepi, pri suhi koži, obolenju živčnega sistema….

Še več o zdravilnih  učinkih revolucionarnega trojčka NONI MIX lahko preberete na spletni strani Zazdravje.com.

Priporočamo tudi

Premagajmo spomladansko utrujenost
Sončni in vse boj topli dnevi naznanjajo,  da pomlad vneto trka na vrata. Čeprav uživamo v objemu...
Čudežna Aloe vera: prijateljica našega zdravja
Aloe vera najverjetneje izvira iz Severne Afrike, Kanarskih otokov in portugalskih otokov Cape Verde....
Aloe vera – eliksir dolgega življenja
O čudežni aloje veri in njenih zdravilnih lastnostih smo že pisali, saj je zaradi bogatih sestavin...
Domači recepti za nego normalne kože
Normalna koža je bolj ali manj čista in ravno prav vlažna. Za vsakodnevno nego uporabljajte neagresivno...

En komentar na objavo “NONI MIX – “darilo bogov” v družbi soka aloe vera in papaje”

  1. janez pravi:

    super sokovi*****

Vaš komentar