Naroči se na RSS

Najboljši nasveti, kako pridobiti nazaj svojega bivšega !


Čeprav se  odločimo, da iz določenih razlogov ne želimo več ostati v partnerski zvezi, to še ne pomeni, da gre za lahko odločitev. Razlogi za prekinitev zveze so seveda različni, največkrat pa je vzrok odtujitev, pomanjkanje skupnih ciljev in interesov. V primerih, ko se s svojim partnerjem ali partnerko razidete z zavedanjem, da preprosto nista za skupaj, ni vredno izgubljati besed; potegnete črto pod to obdobje vašega življenja in si življenje uredite na novo.

V primeru, ko pa prekinitev razmerja ni bila vaša ideja ali preprosto čutite, da partnerja še vedno ljubite in ga želite pridobiti nazaj, je to povsem izvedljivo, upoštevati morate le nekaj preprostih pravil.

Da bo vajino razmerje tokrat delovalo, si morate biti popolnoma na jasnem, kje ste delali napake v preteklosti.  Očitanje napak svoji ali svojemu bivšemu zanesljivo ni način, kako ga/jo pridobiti nazaj.

Danes vam predstavljamo nekaj odličnih nasvetov Edija Kurnika, kako pridobiti nazaj svojega bivšega. Z njimi vam bo gotovo uspelo! Pridobili boste samozavest in zaživeli srečnejše življenje.

Nikakor ne počnite naslednjih stvari:

1. Nikoli ne zasledujte svojega bivšega partnerja, ne nadlegujte ga/jo preko elektronske pošte, telefona ali na katerikoli drug način. Ne zahajajte na mesta, kjer veste, da bo vaš bivši partner, prav tako ne pošiljajte svojih prijateljev, da to počnejo namesto vas. Nikoli, res nikoli  pa ne pošiljajte sporočil vašemu bivšemu partnerju preko vaših prijateljev. Na ta način ga boste le razjezili, v najslabšem primeru pa se vas bo pričel bati.

2. Partnerjeve pozornosti nikakor ne poskušajte pridobiti s tem, da ga ogovarjate ali govorite slabe stvari o njem. S tem boste le poslabšali situacijo. S takim vedenjem si ne boste pridobili  prijateljev.

3. Nikar si ne uničite življenja s tem, da se predate obupu in padete v depresijo. S tem se boste oddaljili od svojih bližnjih. Hkrati pa bo to vplivalo tudi na vašo kariero, lahko celo izgubite službo. Zato bodite pozorni tudi na to.

Vsekakor pa naredite naslednje:

1. Ustvarite si svojo identiteto. Po navadi je ločitev posledica pomanjkanja spoštovanja med partnerjema. Torej povrnite si zopet svojo vrednost  in spoštovanje v njegovih / njenih očeh.

2. Dajte vedeti svojemu partnerju, da vas še vedno zanima, da ga še vedno želite. Bodite v stiku z njim, vendar v mejah.

3. Kritično se poglejte v ogledalo, mogoče potrebujete spremembo. Stilska preobrazba bo gotovo naredila vtis na vašega bivšega partnerja in vzbudila njegovo zanimanje.

4. Ustvarite okoliščine, ki bodo zahtevale, da vas bivši partner potrebuje. Naj on ali ona poiščeta vas, naj se potrudi za vašo pozornost. To vaju bo zbližalo, hkrati pa si boste pridobili tudi samozavest.

Ko pa  pridobite nazaj svojega bivšega, in s temi nasveti Edija Kurnika, vam bo to zagotovo tudi uspelo, pa nikar ne zaidite v stare vzorce vedenja ter ne počnite istih napak, kot ste jih v preteklosti. Gotovo vam bo tokrat uspelo !

In še naš nasvet…….Nič ne razveseli ženske (seveda tudi moškega) bolj kot lepo in pozorno darilo, takšno, ki ji/mu sporoča, da vam veliko pomeni. Takšna darila pa boste gotovo našli v spletni trgovini Zazdravje.com.

Priporočamo tudi

Zakaj se ne želite poročiti?
Danes, ko si istospolni partnerji v Sloveniji trudoma prizadevajo, da bi se jim priznala pravica do sklenitve...
Ah, ti moški..
V zadnjih dveh letih sem spoznala kar nekaj različnih moških. Nekateri so želeli resno zvezo.. drugi...
Ko si na robu… in se ponovno rodiš…
Kako sem doživela in preživela obsmrtno doživetje Začetek. Navsezgodaj zjutraj 19.10.1999...
Ženska, šef? Zakaj pa ne
Ženske so v naši družbi večinoma na nižjem položaju kot moški. Kar se tiče izobrazbe, je verjetno...

Vaš komentar