Naroči se na RSS

Prihranite čas, denar in hkrati uživajte!


Po napornem dnevu naše telo in duša kar kličeta po sproščujči masaži. Med nami, je verjetno malo takih, ki bi si lahko vsak dan privoščile obisk masažnega salona ali obisk kozmetičnih salonov za oblikovanje telesa. Zato so odlična rešitev naprave za masažo in oblikovanje telesa za domačo uporabo. Z njimi si lahko vse to privoščimo vsak dan in to kar v udobju lastnega doma ali med vožnjo avtomobila. In na dolgi rok prihranimo dragoceni čas in denar.

Seveda pa se najprej vprašamo: Ali naprave za sproščanje in oblikovanje telesa zares delujejo? Odgovor je, DA…..absolutno! Seveda pa lahko delujejo le, če jih tudi zares in redno, uporabljamo. Osebno verjamem v njihovo učinkovitost, predvsem zato, ker sem jih že preizkusila na svoji “koži”.

Velikokrat mi kakšna prijateljica vsa ogorčena potoži,da si je nabavila kakšno kremo ali aparat, ki spoh ne deluje.
Vprašam jo:”Kolikokrat pa si ga sploh uporabila, odkar si ga kupila?”
Po navadi je dogovor : “Ah, enkrat ali dvakrat”.

No, potem se pa res ne moremo čuditi ali se pritoževati. Tudi, če se odločimo, da bomo pričeli oblikovati svoje telo v fitnesu, verjetno ne pričakujemo, da bomo imeli po dveh ali treh obiskih in vadbah izklesano telo. Pri vsem je pač potrebna vztrajnost in potrpežljivost in vložen trud.

Ena izmed zelo priročnih, učinkovitih in izjemno kakovostnih naprav za sproščanje in oblikovanje telesa je Body Stim, priznanega proizvajalca Lanaform. Spada v novo generacijo elektro stimulatorjev s šestimi masažnimi funkcijami: tolčenje, akupunktura, gnetenje, stiskanje, strganje in masaža. Ponuja pa tudi štiri programe: krepitev mišic, oblikovanje telesa, tilnik in ramena in hrbet/noge.

Masažna naprava Body Stim vam bo učinkovito pomagala pri oblikovanju vaše postave na kritčnih mestih, kot so notranja stran stegen, notranja stran rok, utrditev prsnih mišič in s tem polepšanje vašega dekolteja. In, ko smo zadovoljni s svojim videzom, izžarevamo pozitivno energijo in smo neustavljivo privlačni !

Body Stim vam je na voljo v spletni trgovini Zazdravje.com.

Priporočamo tudi

Mikavna : Enačba za denar
Živimo v novem tisočletju. Mnogi se pričenjamo zavedati, da stari vzorci mišljenja in vedenja, v...
Razmigajmo svoje možgane
V letih svojega izobraževanja, med guljenjem klopi v osnovni in srednji šoli ter med bolj samostojnim...
Faraonska “ljubezen” med Egipčanom in belko
Marsikje v manj razvitem svetu ljudje mislijo, da imamo popotniki zelo veliko denarja, zato tudi lahko...
Kaj v resnici hočemo ženske?
Začeli bi lahko čisto vsakdanje, ali bolje rečeno, samoumnevno dejstvo, ki naj bi zanimalo ženske....

Vaš komentar