Naroči se na RSS

Zakon privlačnosti in harmonija v našem telesu


Mogoče se sprašujete kaj imajo skupnega zakon privlačnosti, prehrana in kemično ravnovesje v našem telesu. A v resnici so veliko bolj povezani in medsebojno odvisni, kot se zdi na prvi pogled.

Kot vemo, je zakon privlačnosti univerzalni zakon, ki se odziva na naše misli, občutke in besede. Je zakon, tako dosleden in resničen kot je zakon gravitacije. V naše življenje privlači situacije, ljudi in okoliščine katerim posvečamo največ pozornosti, o katerih največ razmišljamo. Če nam uspe ohranjati naše misli, občutke in besede pozitivne,  potem zakon privlačnosti deluje za nas, deluje v skladu z našimi željami. Ko je naše telo v ravnovesju, so naše misli svetle, občutki in besede pa bolj pozitivno naravnani in optimistični, zlahka se skoncentriramo.

In kako doseči, oziroma ohraniti kemično ravnovesje in harmonijo v našem telesu?

Najboljše za naše telo je zdrava in uravnotežena prehrana, polna vitaminov, mineralov in antioksidantov. S to trditvijo se vsi strinjamo, a žal vsi predobro vemo, da to vsak dan, ob vseh obveznostih in stresnem načinu življenja, ni mogoče.

Da bi čimbolj izničili negativne vplive osiromašene hrane in zopet vzpostavili kemično ravnovesje in harmonijo v našem telesu, danes nujno potrebujemo pomoč v obliki kvalitetnih in klinično preizkušenih prehranskih dopolnil. In ne govorim o tistih, ki jih lahko za nekaj evrov kupite v kakšni drogeriji!

Na slovenskem tržišču nam je sedaj na voljo novost, izdelka TOTAL WOMAN in TOTAL MAN. Oba izdelka sta vrhunska proizvoda, ki prihajata iz priznanih francoskih laboratorijev. Sta pravzaprav svetovna inovacija med prehranskimi dopolnili z edinstveno inovativno formulo. Izdelka vsebujeta vse potrebne vitamine, minerale in antioksidante v optimalnih količinih za pravilno delovanje in ravnovesje našega telesa in zaščito naših celic; TOTAL MAN je prilagojen posebej za optimalno delovanje moškega organizma, TOTAL WOMAN  pa za optimalno delovanje ženskega organizma.

To pa še ni vse. Oba izdelka vsebujeta po 30 mg Ultrasome koencima Q10 (CoQ10). To je edinstvena patentirana oblika koencima Q10, v vodotopni obliki, naš organizem ga lahko izkoristi kar v 99,9%.

Obema izdelkoma,  TOTAL WOMAN in TOTAL MAN je dodan tudi najčistejši in najučinkovitejši naravni RESVERATROL, ki ga poznamo in cenimo kot enega od najmočnejših antioksidantov. Oba izdelka sta 100% naravnega izvora.

Oba izdelka sta predstavljena tudi v reviji ABC Zdravja, ki jo dobite v lekarnah in v zdravstvenih ambulantah.

Prehranski dopolnili TOTAL WOMAN in TOTAL MAN sta vam na voljo v spletni trgovini www.zazdravje.com in na www.total-woman.eu ter www.total-man.eu.

Priporočamo tudi

So obline res zakon?
Po malem smo ljudje že naveličani enih in istih lepotic, ki krasijo naslovnice ženskih in moških...
Izberite prava oblačila in izgledale boste mikavno vitke
Spadate med modne guruje ali med modne »faux pas«? Če se prištevate med slednje, potem niste...
Premagajmo spomladansko utrujenost
Sončni in vse boj topli dnevi naznanjajo,  da pomlad vneto trka na vrata. Čeprav uživamo v objemu...
Sadje je najboljše in najbolj zdravo presno
Poletje je čas počitnic in visokih temperatur, je pa tudi obdobje, ko postane naše življenje nekoliko...

Vaš komentar