Naroči se na RSS

Lepotni vzglavnik za lepotni spanec


In kaj ima spanec opraviti z lepoto? Veliko…ne samo, da se med spancem spočijemo, regeneriramo in naberemo novih moči, temveč počiva tudi naša koža, obraz, vrat, vendar samo, če ima vse to pravo podporo in se naš obraz ne guba pod težo naše glave. Pri navadnem vzglavniku teža vaše glave pritiska na vaš obraz, vrat in hrbtenico noč za nočjo. Lepotni vzglavnik pa omogoča vašemu obrazu, vratu in hrbtenici, da počiva sproščeno in ublaži pritiske.

Vzglavnik lahko uporabljate nad vašim običajnim vzglavnikom ali samostojno. Blagodejni učinki blazine se pokažejo že po prvi uporabi. Prijetno je mehak in oblikovan tako, da vam nudi pravo oporo ne glede na to, ali spite na hrbtu ali boku.

Lepotni vzglavnik je tudi ortopedski vzglavnik, saj nudi pravilno podporo tako vašemu vratu in glavi, kot hrbtenici. S spanjem na Lepotnem vzglavniku omogočate vaši glavi popolno oporo, preprečuje se gubanje obraza, saj je vaš obraz, zahvaljujoč posebni obliki vzglavnika, popolnoma svoboden in ne pritiska na blazino.

Mnogokrat naš obraz zgleda precej slabše, kot pred spanjem,saj med spanjem naš obraz neprestano pritiska in se guba na običajnih blazinah. Če samo pomislimo, da povprečno prespimo približno 2547 ur na leto, lahko kaj hitro ugotovimo, da je še kako pomembno kako in na čem spimo in da lahkoz rednouporabo lepotnega vzglavnika omilimogube in gubice in še bolj pomembno lahko jih preprečimo. Z Lepotnim vzglavnikom si zagotovimo zares lepotni spanec! Zbudili se boste sveži, z manj gubami in brez zabuhlih oči, vaš vrat in hrbetnica ne bosta trpela za tako imenovanimi “heksenšusi”, krema pa bo ostala na vašem obrazu in ne vzglavniku.

Alenka Završnik, Forma Vita

Priporočamo tudi

Kako zdraviti mačka
V veselem decembru so zabave pogostejše kot čez leto, zato obstaja večja možnost, da se soočimo...
Nohti – odraz našega zdravja
Urejeni nohti naj bi bili odraz zdravja človeka, njegove notranje umirjenosti in zdravega načina življenja....
Lepotne skrivnosti »Razočaranih gospodinj«
Zapeljive in mladostne zvezdnice iz priljubljene tv serije Razočarane gospodinje ("Desperate Housewives")...
Nega suhih las
Suhi lasje so pogosto posledica pretiranega sončenje, klora, slane vode, preveč temeljitega šamponiranja,...

Vaš komentar