Naroči se na RSS

8 pričesk, ki jih moški obožujejo


Če hočeš pritegniti njegovo pozornost, moraš vedeti, da tvoja frizura ne sme videti kot, da si za njo porabila ure in ure v kopalnici ali salonu, tudi če gre za posebno priložnost. Moške namreč veliko bolj očarajo ženske, ki so videti naravne, kar velja tudi za tvoje lase.

Preprosti ravni lasje
Zakaj jih moški obožujejo: Strokovnjaki za evolucijsko teorijo menijo, da moški že od nekdaj nezavedno cenijo čiste in zdrave ženske lase. Ti namreč kažejo zdrav način življenja in prehranjevanja, kar velja za enega od poglavitnih dejavnikov pri iskanju idealnega partnerja.
Kako do frizure: Svoje lase neguj z najboljšimi izdelki, vendar ne pretiravaj pri količini in pogostosti uporabe. Maske in serume dodajaj največ enkrat na mesec. Za videz bolj ravnih las ni treba, da uporabljaš ravnalo, moraš pa sušiti vsak pramen las posebej.

Vihravo razpihani lasje
Zakaj jih moški obožujejo: Vsak moški si želi z roko seči skozi sijoče, mehko padajoče ženske lase, ki jih spominjajo na vihravo mladost in vitalnost.
Kako do frizure: Po umivanju v lase vtri vlažilno kremo. Najprej posuši spodnje lase, nato vzameš pramen zgornjih las in ga med krtačenjem od glave proti stropu posušiš do suhega. Za bolj sijoč videz posušene lase osveži z razpršilom s sijočim učinkom.

Razmršeni valoviti lasje

Zakaj jih moški obožujejo: Nedolžni kodrčki ali neukrotljivi kodri bodo tudi pri kratkih laseh poudarili lepoto tvojih ličnic, ust in oči, torej del obraza, ki najbolj pritegne moški pogled.
Kako do frizure: Posebnih navodil ni. Lase si suši čim bolj naravno, če je le mogoče brez ravnala in sušilca za lase, občasno pa poskrbi za dodatno nego.

Neenakomerne kratke pričeske
Zakaj jih moški obožujejo: Številni moški verjamejo, da se samozavestnim ženskam ni treba skrivati za dolgimi lasmi. Ti bodo tudi radi povedali, kako zelo dražljivi so kratki prameni in kako zapeljive so divje, asimetrične resice.
Kako do frizure: Ko si naravno posušiš lase, po njih porazdeli še nekaj nežnega voska za lase. Sprednje, krajše resice oblikuj vsako posebej, daljše pramene pa potisni za uho.

Speti lasje dobre mrhe
Zakaj jih moški obožujejo: Speti lasje razgalijo najbolj zapeljive dele ženskega telesa, kot so ramena in vrat.
Kako do frizure: Vrhnji del las spni v tanek čop, zavrti ga in potisni lase naprej, da narediš volumen. Nato čop spni z lasno sponko, ki naj bo barvno usklajena z barvo tvojih las. Preostali del las spni v figo. Za večji obstoj lahko dodaš nekaj laka za lase. Ob posebni priložnosti pa bo majhen lasni vložek pridal kanček glamurja k še tako preprosti obleki.

Naravno speti lasje
Zakaj jih moški obožujejo: Enostavno speti lasje se moškim zdijo zelo elegantni, še vedno pa se jih lahko dotaknejo. Moški imajo namreč radi, da ni vse popolnoma sistematično in disciplinirano urejeno, veliko bolj jim je všeč pridih divjega, svobodnega, sproščenega. Poleg tega lasje, ki padajo prosto na obraz, dodajo očarljivost in milino vsaki obliki obraza.
Kako do frizure: Pusti nekaj pramenov ob obrazu, ostale lase spni v čop. Zvij ga, lahko tudi v obliki številke osem, nato pritisni h glavi in s špangami spni konce v figo.

Seksi čop pri strani
Zakaj ga moški obožujejo: Nepopolnost in asimetrija privlači moške, na dolgolasih ženskah pa se jim zdi še toliko bolj zapeljiva in seksi.
Kako do frizure: Preprosto – spni svoje lase na levo ali desno stran in čop obrni proti obrazu, tako da prosto pade proti prsim.

Mladostniški čop
Zakaj ga moški obožujejo: Po najstniško speti lasje moške spominjajo na razigrano in brezskrbno mladost, pogosto postanejo bolj sproščeni in zgovorni v tvoji družbi.
Kako do frizure: S krtačo počeši lase v čop in jih spni, kot si jih nosila v srednji šoli. Za lepši in bolj naraven videz pramen las ovij okoli elastike.

Priporočamo tudi

Morski prašiček potrebuje pozornost
Za morskega prašička se odločite, če imate dovolj prostora za veliko kletko, dovolj časa, da se...
Poskrbimo zase po naporni noči
Včeraj je bilo super. Plesala si do zgodnjih jutranjih ur, spoznala svojega princa na belem konju, spila...
Poročne obleke za najbolj mikavne neveste leta 2010
Ko se prične pomlad prevešati v poletje se začnejo poroke in vsak ženin in nevesta se pripravljata...
5 korakov do popolnih obrvi
Lepo oblikovane obrvi bodo poudarile lepe poteze tvojega obraza, predvsem lepoto oči, ogledala naše...

Vaš komentar