Naroči se na RSS

Prvi festival ezoterike in zdravega življenja pri nas


Prihajajoči konec tedna bo v duhu ezoterike in zdravega življenja. V ljubljanskem Športni center KONEX (Cesta na Brdo 109) bo v soboto in nedeljo prvič pri nas Festival ezoterike in zdravega življenja (FEZ). Namen festivala je predstaviti ponudbo izdelkov in storitev za izboljšanje zdravja in osebne rasti, združiti podjetja in posameznike, ki zastopajo različne tehnike in metode zdravljenja ter izobraziti širši krog ljudi o samozdravljenju.

Od zdrave prehrane do vedeževanja

Na naše zdravje odločilno vpliva tudi naš način življenja in mišljenja, zato je zelo pomembno, kaj jemo, koliko se gibljemo, kako razmišljamo ter sproščamo telo in um. Kako do polnejšega in bolj zdravega življenja, boste lahko izvedeli in preizkusili na prvem FEZ-u ta konec tedna. Poleg predstavitvenega in prodajnega dela so za obiskovalce pripravili predavanja in delavnice, zabavno-sprostitveni program ter ustvarjalni kotiček za otroke.

V dveh dneh se bodo predstavili številni pridelovalci zdrave hrane in zdravilnih zelišč, svetovalci za zdravo prehranjevanje, čebelarji, ponudniki naravnih mazil, trgovine dodatkov k prehrani, prodajalci športne opreme, predstavniki športnih centrov in športni trenerji, plesne šole in vaditelji plesa, učitelji športnih veščin, vaditelji joge in joga centri, masažni centri in maserji, terapevti alternativnih načinov zdravljenja, prodajalci pripomočkov in izdelkov za boljše počutje, astrologi in vedeževalci, ponudniki kristalov, trgovine z igračami iz naravnih materialov, ponudniki naravne kozmetike, izdelovalci in trgovine nakita iz naravnih materialov, založniki in knjigarne, prodajalci oblačil iz naravnih materialov, graditelji eko hiš ter vsi ostali, ki s svojo dejavnostjo vzpodbujajo zdrav način življenja.

Mavrična paleta znanj

Na predavanjih in delavnicah festivala si boste lahko nabirali nove modrosti in pristope ali si izmenjali znanja in izkušnje. Uvod v festival bo predavanje Valentina Rozmana o najnovejših svetovnih ezoteričnih odkritjih, sledila bo predstavitev Bachovih kapljic, terapij z glino, načinov energetizacije področja bogastva, sodelovanja z angeli, feng shuija v praksi in novega pristopa zdravljenja – S ponovno povezavo. Prikazane bodo možnosti uporabe bioenergije in radiestezije v zdravstvene namene, telesne in dihalne vajah, ki odpravljajo stres, umirijo um in dvignejo nivo energije, predstavili se bodo tudi prvi projekt društva Apis – Objemi me in stopi naprej, nova naprava za uravnovešenje energije v telesu – Chi Well Pointerji ter zdravilni zvoki gongov in himalajskih posod.

Festival ezoterike in zdravega življenjaNič manj ne bo zanimiva nedelja, ki se bo začela s praktično predstavitvijo pripomočkov umetnostne in vibracijske terapije za večjo pozitivnost in boljšo samopodobo ter predavanjem o spiritualnem ozadju in vzgoji t.i. abiku otrok. Sledili bosta delavnici na temo starševstva, sproščanje z mantrami, predavanja o divinaciji, Maitrejih in mojstrih modrosti. Spraševali se boste lahko o pomembnosti “naključij” v življenju ter spoznali samozdravljenje na delovnem mestu in metodo EFT. Za konec pa vas bo potopisno predavanje odpeljalo v Indijo in do Sai Babe. Manjkal ne bo niti sprostitven program, ki se bo v nedeljo zaključil z Velikim smejalnim srečanjem. Sicer pa bodo za prijetno počutje obiskovalcev skrbeli zdravilni zvoki gongov in pojočih kristalov Mojce Morye Malek, svete pesmi v sanskrtu in angleščini, Ples Biti, glasbeno-meditacijska skupina Šambala, HQ kuhinjski robot, obrazni trener, Pika Rajnar z EFT…

Vrata festivala bodo odprta v soboto od 10. do 20., v nedeljo pa od 10. do 19. ure. Vstopnina je 7 €, študentje in upokojenci bodo odšteli evro manj, za otroke do 12. leta pa je vstop brezplačen.

Priporočamo tudi

Pridite danes na Festival ezoterike in zdravega življenja
Toplo vabljeni danes v ljubljanski Športni center Konex (Cesta na Brdo 109) na zadnji dan 1. Festivala...
Nohti – odraz našega zdravja
Urejeni nohti naj bi bili odraz zdravja človeka, njegove notranje umirjenosti in zdravega načina življenja....
Mislim, kar želim misliti
Dolgo nisem nič napisala. Zakaj je temu tako, še sama ne vem. Saj je življenje že samo po sebi ena...
Ko sem se začel resnično imeti rad
Velikokrat slišimo besede...."Imejte se radi, cenite se!"......Pa se kdaj zares zamislimo kaj pomenijo?...

Vaš komentar