Naroči se na RSS

Pridite danes na Festival ezoterike in zdravega življenja


Toplo vabljeni danes v ljubljanski Športni center Konex (Cesta na Brdo 109) na zadnji dan 1. Festivala ezoterike in zdravega življenja (FEZ). Ponudbo izdelkov za izboljšanje zdravja in osebne rasti bodo bogatile predstavitve različnih tehnik in metod zdravljenja, zabavno-sprostitveni program ter ustvarjalni kotiček za otroke.

Nedelja se bo začela s predstavitvijo pripomočkov umetnostne in vibracijske terapije za večjo pozitivnost in boljšo samopodobo Saše Tasevski ter predavanjem Mateje Tomšič o spiritualnem ozadju in vzgoji t.i. abiku otrok, ki ga bo kasneje dopolnila še s predavanjem o divinaciji. Novo dimenzijo energetske terapije s chi well pointerjem bo razložila Daniela Vengust, za njo pa bo Robert Lavtar praktično demonstriral sodobne in prastare šamanske metode.

Medtem bo Aleksandra Turk Haskič v Galeriji vodila dve delavnici na temo starševstva, s tehnikami in metodami samozdravljenju na delovnem mestu vas bo seznanil bioterapevt Marijan Muršič, morda pa se boste odločili za sprostitev z mantrami pod vodstvom Vesne Forca ali zvočno masažo s himalajskimi pojočimi posodami Mojce Morye Malek. Več o Maitrejih in mojstrih modrosti vam bo povedal Sašo Šegula Prosenc, Pika Rajnar bo praktično predstavila delovanje metode EFT, slovenski motivacijski trener Roy Goreya pa bo povedal, kako nas ‘naključja’ v življenju vodijo in usmerjajo. Na festivalu se predstavljajo še številni drugi pridelovalci zdrave hrane in zdravilnih zelišč, ponudniki naravnih izdelkov, svetovalci in zdravilci, astrologi in vedeževalci, pa tudi strokovnjaki za zdravo telesno aktivnost ter vsi ostali, ki s svojo dejavnostjo vzpodbujajo zdrav način življenja. Vsi se boste lahko razvedrili ob glasbeno-meditacijski skupini ŠAMBALA, zdravilnih zvokih gongov in pojočih kristalov, meditaciji Kinergetix ali metodo EFT. Festival se bo končal z vtisi s potovanja Bojana Gorenca v Indijo in k Sai Babi ter Velikim smejalnim srečanjem za vse obiskovalce.

Priporočamo tudi

Prvi festival ezoterike in zdravega življenja pri nas
Prihajajoči konec tedna bo v duhu ezoterike in zdravega življenja. V ljubljanskem Športni center KONEX...
Ana Desetnica je spet tu!
Po Ani Plemeniti, Ani Mraz in Prešerni Ani na obisk prihaja še najstarejša Ana - Ana Desetnica. S...
Ko sem se začel resnično imeti rad
Velikokrat slišimo besede...."Imejte se radi, cenite se!"......Pa se kdaj zares zamislimo kaj pomenijo?...
Nasmehni se, bogata si!
Mediji nas napadajo z vseh strani. Novice o bogatih, nadaljevanke in filmi, v katerih se igralci bohotijo...

En komentar na objavo “Pridite danes na Festival ezoterike in zdravega življenja”

  1. Smaja pravi:

    MAlo prepozno …

Vaš komentar