Naroči se na RSS

Poročne obleke za najbolj mikavne neveste leta 2010


Ko se prične pomlad prevešati v poletje se začnejo poroke in vsak ženin in nevesta se pripravljata na nepozaben dan v življenju. Da je dan res nepozaben mora biti vse tako, kakor si zamislita. Da bo odločitev pri izbiri nevestine obleke lažja, predstavljam nekaj najbolj mikavnih kreacij modnih oblikovalcev z vsega sveta, ki so svoje obleke postavili na ogled pretekli teden v Barceloni na Barcelona Bridal Week.

Tradicionalna barva poročnih oblek je bila zelo dolgo bela, vendar se trendi spreminjajo. Vse tiste, ki pa še vedno prisegate na deviško belo, pa naj bo obleka zelo vpadljiva z raznimi volančki, čipkami ali posuta z diamanti.

Trenutni hit je vse kar spominja na barvo šampanjca, ne glede na to ali je obleka enodelna ali dvodelna, kratka ali dolga. Enostavno še tako preprosta obleka je v takem odtenku videti razkošna.

Vse, ki ste zelo drzne in si želite prav vso pozornost na vaš poročni dan si izberite eno izmed oblek drznih barv (rožnata, modra, zelena…), tako se bodo pogledi kar nalepili na vas.

Bodoče neveste, neglede na to kakšno obleko si boste izbrale, boste v njej zagotovo zažarele v vsej svoji lepoti. Veliko bolj pomembna je izbira življenskega sopotnika, ki bo z vami preživel preostanek življenja. Obleka pa bo nošena samo na tisti dan.

Priporočamo tudi

Mikavne kreacije Emilia Puccia
Kreacije znamke Emilio Pucci že od leta 1950 postavljajo v ospredje izjemne kreacije, ki žensko oblečejo...
Zakaj se ne želite poročiti?
Danes, ko si istospolni partnerji v Sloveniji trudoma prizadevajo, da bi se jim priznala pravica do sklenitve...
Barve letošnje pomladi
Pomladi letos bolj slabo kaže, vseeno pa lahko pričakujemo, da se bo narava kmalu prebudila in...
Tipi top pospravljena omara
Se odpravljate v šolo, službo ali preprosto samo na kavo v mesto, vaša omara pa je v takšnem razsulu,...

Vaš komentar