Naroči se na RSS

Čas je za kopalke


Končno smo dočakali toplo in sončno vreme, lahko se počutimo prav poletno, pa čeprav nas čaka še nekaj dni v šoli ali službi do prisluženega dopusta. Destinacija je verjetno izbrana, kaj pa kopalke? Že veste kakšne barve in model bodo? Vse tiste, ki ste odgovorile z NE, je v spodnjih vrsticah predstavljeno, kakšne barve in modeli bodo letos IN na plažah.

PISANO IN ŠE ENKRAT PISANO
Čeprav se v zadnji minuti zateče veliko žensk k varni črni barvi, naj bo letos drugače, skočimo v pisane barve, moderne so prav vse barve, najboljša izbira pa so tiste v katerih se dobro počutite.

RAZLIČNI VZORCI
Letos si lahko izberete enodelne, bikini ali dvodelne kopalke in se pri tem zabavate z najbolj nenavadnimi in drugačnimi vzorci, ki bodo laskali vaši strukturi telesa in vas napolnili s samozavestjo!

ENODELNE KOPALKE
Enodelne kopalke imajo mogoče izrez samo na eni strani, lahko jih imajo na eni strani več kot na drugi. Možnosti in izbire je ogromno. Enodelne kopalke z izrezanim dekoltejem poudarijo vaš dekolte in pas, izbirate lahko med manj globokim, ki poudari vaše prsi, ali z globljim izrezom, ki bo pozornost usmeril na vaš popek in trebuh.

Z ENO ALI BREZ NARAMNIC
Največji trend letošnjega poletja so kopalke na eno naramnico – tako enodelne, kot bikinke. Poleg ene naramnice so velik hit letošnje kopalne sezone zgornji deli kopalk brez naramnic, model imenovan ‘balkonet’. Tovrstne kopalke so bolj primerne za dekleta z manjšimi prsmi.

KOPALKE Z DEKORACIJAMI
Letošnje dekoracije za kopalke so nekoliko drugačne kot ponavadi. Sestavljajo jih raznovrstni paščki, vrvice, čipke in verige ki so namenjeni izključno za olepšavo, ne pa kot del kopalk. Pri izbiri kopalk z verigami morda velja le popaziti, da so verige našite tako, da niso v stiku s kožo, saj kovina v stiku z morjem in soncem lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Izbira je zelo pestra, kakšne kopalke boste oblekle je le vaša odločitev. Vsekakor naj se moški letos pripravijo na pravo modno revijo na plaži. Opozoriti jih velja naj bodo čim bolj diskretni pri opazovanju prelepih kopalk, da ne bodo posledice prehude.

Priporočamo tudi

Kaj obleči v vročih poletnih dneh
V vročih poletnih dneh najraje posežemo po lahkih, udobnih in zračnih oblačilih. Pri izbiri oblačil...
Podaljšajmo zagorelost
Oblačno, deževno vreme z nižjimi temperaturami nas počasi pripravlja na jesen, zdrava počitniška...
Domači recepti za nego normalne kože
Normalna koža je bolj ali manj čista in ravno prav vlažna. Za vsakodnevno nego uporabljajte neagresivno...
Morska sol proti aknam in celulitu
Poletje je odšlo, prihajajo hladnejši dnevi in z njimi centralna kurjava. V tem obdobju je potrebno...

2 komentarjev na objavo “Čas je za kopalke”

  1. reiki pravi:

    brazilske bikinke definitivno najboljše:)

  2. Barbara Rudolf pravi:

    Stvar okusa:)

Vaš komentar