Naroči se na RSS

Mikavne kreacije Emilia Puccia


Kreacije znamke Emilio Pucci že od leta 1950 postavljajo v ospredje izjemne kreacije, ki žensko oblečejo v modne barve in jo naredijo privlačno ter ženstveno.

Od leta 2008 za znamko Pucci oblikuje mlad oblikovalec Peter Dundas. Za letošnjo pomlad in poletje je oblikoval ekstravagantne obleke, ki izžarevajo stil in glamur. Prav na vsaki obleki se lahko zazna prepletanje modnega s starinskostjo. Značilen videz znamke in eksotično gibanje dajejo abstraktni pisani vzorci.

Topli odtenki barv (rumena, rožnata in modra) še dodatno poudarijo eleganco oblačil. Mešanica sivih, belih in črnih tonov pa ustvarja eksotično vzdušje, ki nas popelje do najbolj prijetnih krajev na Zemlji.

Fina, tanka tkanina in neverjetna oblika oblekam omogočata gibanje in ustvarjata pravljični, magični videz glamurja. Hkrati pa so obleke tako zelo lahke, da ne dajejo občutka utesnjenosti.

Kratke obleke poudarjajo noge in čevlje. Puccijeva kolekcija daje poudarek na »rimljanke«, ki naredijo noge še bolj privlačne in na ta način ženske še v lepši luči pokažejo svoje dolge in neustavljivo privlačne noge.

Vsaka ženska se bo v oblačilih Emilia Puccija počutila svobodna, privlačna in samozavestna. Pomladno- poletna kolekcija vsebuje vse elemente, da bo vsako žensko telo v obleki izgledalo še bolj božansko, kakor sicer.

Priporočamo tudi

Si upaš tudi ti?
Jesen se ne preklico približuje in z njo se bo zamenjala tudi naša garderoba obalčil. Prav posebno...
Čevlji, ob katerih vam zastane dih
Pomladi letos bolj slabo kaže, vseeno pa lahko pričakujemo, da se bo narava kmalu prebudila in...
Najboljši praznični filmi po izboru Mikavne
Predstavljamo vam najboljše praznične filme po izboru Mikavne! Home alone 2 Si še lahko predstavljamo...
Poročne obleke za najbolj mikavne neveste leta 2010
Ko se prične pomlad prevešati v poletje se začnejo poroke in vsak ženin in nevesta se pripravljata...

Vaš komentar