Naroči se na RSS

Spodnje perilo ni seksi samo po sebi


Seksi spodnje perilo je kot modni dodatek najmanjši kos oblačila, ki ga ženska premore na sebi. Barva, oblika ali vzorec samega perila vpliva na seksipilnost podobe, vendar ne vpliva na privlačnost ženske. Čeprav je nekaterim spodnje perilo predmet občudovanja je ženska tista, ki pritegne vso pozornost. Glede na to, kako ga nosi, kako se v njem počuti in kaj z njim izraža. Perilo samo po sebi ni seksi, vendar je seksi na ženski, s katerim ona izraža poželenje. Nekakšno hrepenenje, ki v drugem spolu zbudi zanimanje. Seveda je samo po sebi odvisno od tega, kakšno perilo je posamezniku všeč. Rdeče, črno, vijolično ali seveda čipkasto, ki ima poseben vpliv tudi na tiste ignorantske poglede.

Spodnje periloZanemariti ne smemo niti nedolžne beline, ki nikoli ne gre ven iz mode. In ravno slednja se največkrat znajde v naši garderobi. Enkratna in predvsem enostavno hitra izbira. Odločitev kaj bomo kateri dan nosile je odvisno od našega počutja, ter kako se v vsakem posebno izbranem kosu spodnjega perila počutimo. Predvsem nam more samo perilo dati udobje brez konstantnega tako imenovanega ”popravljana” spodnjih delov perila. Zadovoljstvo, ki bo v in na nas poudarilo zaželjenost in izražalo erotičnost ter seksipilnost. Čas v katerem živimo je nepredvidljiv, zato je toliko težje vnaprej načrtovati različne prireditve, večerje, sestanke in podobno. In ravno zaradi spontanosti je toliko bolj pomembno, da je naša garderoba vedno zapolnjena z različnimi barvami spodnjega perila. Naj poudarim, da je ujemanje zgornjega in spodnjega dela perila pomembno. Razen v primeru seveda, ko ne enega niti drugega dela nimate oblečenega.

Poleg spodnjih hlačk in modrčkov ne smemo pozabiti na seksi oblekce in prosojne top-e. Čeprav se približujejo in so nas v veliki meri že zajeli mrzli časi, oblekce nikoli ne smejo biti izven naših misli. Saj je prosojnost korak h intimnosti.

Kombineže. Kos oblačila, ki poskrbi, da smo tudi pred in med spanjem seksi. Lahkotnost za še bolj seksi večere in noči. Kombinirate lahko tudi tako, da ima posamezn kos oblačila čipke, kar bo izpadlo nadvse zapeljivo. Verjemite, da vam tisto noč nihče nebo zmogel reči ne. Sicer pa se boste največkrat počutile seksi takrat, ko vam bo vaš izgled padel v oči prav v vsakem zrcalu mimovrstne izložbe. Ni pomembno, kaj si drugi mislijo o vas, dokler se same počutite zapeljive in seksipilne s tem majhnim deležem obleke na sebi. Vendar nikar ne skoparite, ko se odpravljate na večerjo s prijateljico, ker nikoli ne veste s kom se boste to noč vrnile v posteljo. Poskrbite, da bodo trenutki pred spanjem prav tako vroči in seksi. In mogoče, tudi posuti z bleščicami.

Priporočamo tudi

Zakaj rade oblečemo rdeče spodnje perilo
Živahno izzivalna barva, ki se dostikrat najde v ženski garderobi je predvsem rdeča barva. Barva,...
Za dober sex se splača potrpeti
Ugotovila sem, da si večina moških, ker seveda obstajajo tudi izjeme, želi imeti sexi oblečeno žensko....
Slovenci imamo svoje ekološko pralno sredstvo
V današnjem svetu nas na vsakem koraku opozarjajo, kako lahko poskrbimo, da bomo lagodneje živeli in...
Perem eko. Perem z Mano.
Sodelujte v naši nagradni igri in zadenite pralni komplet ekoloških pralnih praškov Mana, ki jih proizvaja...

Vaš komentar