Naroči se na RSS

Kakšen je vaš?


STIL namreč.

Zamislite si obleko poljubnega kroja v vaši najljubši barvi. V mislih že iščete kombinacijo s čevlji z visoko peto? Ali pa komaj čakate, da spet oblečete vam najljubši jeans?

StilStili oblačenja žensk se med seboj precej razlikujejo. Poznamo klasično delitev na elegantni in športni stil oblačenja, med katerima najdemo tudi veliko možnosti športno-elegantnega stila. Potrebno je poudariti, da delitev na tri osnovne stile ni stroga in dokončna, saj ne moremo vsaki ženski pripisati samo enega določenega stila. Lahko pa rečemo, kateri stil pri določeni ženski prevladuje oziroma h kateremu se najbolj nagiba. Stili se med seboj prepletajo, prav tako pa stil oblačil prilagajamo različnim priložnostim. Tisto, kar šteje pri tem je, da oblačila znamo nositi.

Predstavljajte si na primer žensko, ki dobesedno sovraži obleke. Odpravi se na zmenek, po možnosti gre za prvi zmenek, s fantom, ki ji je res všeč. Prijateljica ji da nasvet, naj ga očara z luštno obleko. Ali se bo pustila prepričati, je seveda odvisno od nje same. Vsekakor pa velja, da če nam do nekega oblačila ni, v njem ne bomo izgledale in delovale tako, kot si želimo, že zaradi našega odnosa do njega. Razen v primeru, če spremenimo svoj odnos do tega oblačila in nam dejansko postane všeč, kakor tudi naš izgled v njem.

Poleg stila oblačenja je pomemben tudi stil ličenja. Če z njim izrazite sebe, ste na pravi poti. Celotnemu outfitu pa da piko na i prav nakit. Morda raje nosite velike uhane, mogoče minimalistične verižice ali zapestnice, ali prstane različnih oblik… Možnosti je neizmerno veliko. Treba pa se je zavedati, da vsaka stvar pove nekaj o nas, kar je seveda pozitivno, saj na vse te načine izrazimo sebe. Zanemarljiv ni niti izbor barv. Vse vemo, da nam ne pristajajo vse barve enako. Načeloma velja, da so barve, ob katerih vaš obraz dobi zdrav nadih in vaše oči zaživijo, ustrezna izbira, tistih, ob katerih pa delujete utrujeno, pa se je bolje izogniti.

Če vaš stil že sovpada z vašim karakterjem, bi rada poudarila samo še obnašanje. Pri stilu vsake ženske ne moremo mimo njenega obnašanja. Dober okus za stvari v splošnem (ali splošni stil) deluje v kombinaciji z obnašanjem, ki je primerno stilu ženske in njenim letom, res “stylish”.

Najpomembneje pri izbiri posameznega stila je, da se ta ujema z vašo osebnostjo. Tako ne boste nikoli zgrešile. Ne glede na to, kakšen je vaš, vam želim, da bi očarale v svojem stilu!

Priporočamo tudi

Poslovna urejenost
Položaju primeren zunanji videz je dobra naložba, saj z njim vplivamo na vtis, ki si ga drugi ustvarijo...
Kaj obleči na vašo obliko telesa?
Se vam je že zgodilo, da ste imele tako slab dan, da ste mislile, da imate najbolj grozno postavo na...
Kako izbrati pravi odtenek pudra
Izbrati pravi odtenek pudra se včasih zdi kot prava znanost. Da bo vaše izbiranje in preizkušanje...
Zakaj rade oblečemo rdeče spodnje perilo
Živahno izzivalna barva, ki se dostikrat najde v ženski garderobi je predvsem rdeča barva. Barva,...

En komentar na objavo “Kakšen je vaš?”

  1. sara pravi:

    fajn članek:)

Vaš komentar