Naroči se na RSS

Valentinova nega obraza doma


Nega obrazaVsaka dama je rada urejena še posebej na praznik zaljubljencev, ko vas vaš dragi povabi na zmenek ali na romantično večerjo. Na ta dan si pripravite prav posebno nego obraza kar doma.

1. Korak:

Najprej kožo temeljito očistite z izdelkom za čiščenje obraza (robčki L`Oreal derma genes). Ostanke sperite z mlačno vodo in polt osušite z brisačo.

2. Korak:

Manjšo brisačo namočite v zelo topli vodi in jo položite na očiščen obraz. Ponovno jo namočite v zelo topli vodi, ko se ohladi na vašem obrazu. Postopek ponovite trikrat, da se vaša koža zmehča in da se odprejo pore.

3. Korak:

Odmrle celice odstranite z nežnim pilingom (Suki exfoliate foaming cleanser), ki ga nanesete s krožnimi gibi in sperete z mlačno vodo.

4. Korak:

Na obraz nanesete doma narejeno masko (2 čajni žlički tekočega medu, 2 čajni žlički limoninega soka in 3 kapljice oljčnega olja) in jo pustite učinkovati 5 minut. Obraz nežno očistite s papirnatim robčkom in mlačno vodo.

5. Korak:

Na osušen obraz nanesete Melitva organsko olje mareličnih jedrc in ga vtrite v kožo z naslednjimi gibi: dlani vlecite po vratu vse do brade, od nosu proti ušesom in po čelu v vse smeri.

Vaša polt bo po negi odlično izgledala, kar sijale boste od lepote in sproščenosti. Vaš partner bo opazil, da ste prav za Valentinovo lepše in naj bo to vaše skrito darilo prav zanj.

Priporočamo tudi

Kakšen je vaš?
STIL namreč. Zamislite si obleko poljubnega kroja v vaši najljubši barvi. V mislih že iščete...
Naučite se branja obrazov
Starodavni taoisti pravijo, da nam branje obraza (rečejo mu mien shiang) pomaga razumeti druge, odraža...
Posvetimo se obrazu
Sonce zgublja svojo moč, počasi se skriva za oblake, mi pa oblačimo dolge hlače in rokave. Skrb za...
Praznik vseh žensk sveta
Skoraj vsak dan je nek praznik. Večino praznikov sploh ne praznujemo na pravi način, saj so skomercializirani...

Vaš komentar