Naroči se na RSS

Popolno darilo za Valentinovo


Valetninovo srce; Image: Ambro / FreeDigitalPhotos.netTrgovinske police so že polne bolj ali manj kičastih izdelkov za Valentinovo. Plišasti srčki, darilni paketi kozmetike, skodelice z ljubezenskimi motivi, bonboniere, rože takšne in drugačne ter morje različnih čestitk. Če bi želeli letos Valentinovo proslaviti malo drugače, vam v naslednjih vrsticah podajam nekaj predlogov kako to storite tudi če nimate veliko denarja. Včasih je za velik rezultat potrebno le malo domišljije.

Prav nič vas ne stane, če (še posebej) na ta dan ne skoparite z besedami. Poljub in preprosti ‘Rad(a) te imam’ ne staneta nič, a pomenita veliko. Fantje, če ste nekoliko bolj tradicionalnio in si Valentinovega pač ne predstavljate brez rož in čestitke, ji tokrat sami izdelajte čestitko. Ne kupite tradicionalnih vrtnic, temveč ji podarite njeno najljubšo vrsto rož. Ali še bolje, posadite jo (za pomoč se obrnite na svetovalce v vrtnih centrih) in ji podarite prav posebno lončnico.

Spomini so lahko zelo lepo presenečenje. Uokvirite vajino najljubšo skupno fotografijo ali izdelajte scrapbook. Vanj nalepite vajine spomine – fotografije, karto z vajine prve skupne kino predstave, račun iz vajine najljubše restavracije ipd. Pri fotografu se pozanimajte o izdelavi vajinega lastnega koledarja ali puzzlov. Imate otroke? Vključite jih v pripravo čestitk in dekoracij doma ter uživajte skupaj kot družina. Če bi kljub vsemu želela malo časa zase, poprosita vajine starše za uslugo, vidva pa se posvetita drug drugemu. Odpeljita se Bled, podoživita vajin prvi zmenek, obujajta spomine. Dan zaključita s plesom ali pa si oglejta vajin najljubši film. Ko se zvečeri, se pojdita drsat. Pravzaprav ni pomembno kaj bosta počela, dokler bosta v tem uživala skupaj.

ValentinovoZa romantično in nepozabno Valentinovo pravzaprav niti ni potrebno iti zdoma. Intimno večerjo ob svečah lahko pripravite kar sami. Fantje, podarite ji bon za sproščujočo kopel in erotično masažo. Oboje seveda izvedite sami kar doma – zgolj pripravite vzdušje v kopalnici in domači welness je nared. Na tleh dnevne sobe si pripravita romantični piknik in ne pozabita na penino – konec koncev gre za posebno priložnost. Punce, presenetite ga z novim spodnjim perilom ali pa oblecite tisto zapeljivo oblekico, ki vam leži v omari. Za tisto, kar bo sledilo, ne potrebujete dodatnih napotkov.

Tokrat Valentinovo pade na nedeljo, tako da vas bo imela večina dneva prost dan. Začnite ga z zajtrkom v postelji, naj se vam ne mudi. Skupaj poslušajta nedeljske čestitke, še posebej tisto, ki ste jo naročili le zanjo. Na Valentinovo napolnita kozarec želja – vsak naj v prazen kozarec položi nekaj listkov z željami (vsak naj ima drugo barvo papirja), nato pa vsak teden izvlecita vsak enega in si drug drugemu izpolnita željo.

Valentinovo naj bo dan le za vaju, zato izklopita telefon in bodi ta pozorna drug do drugega. Imejte v mislih, da ob takšnih trenutkih vedno štejejo izvirne ideje (in ne hitenje po trgoivnah v zadnjem hipu) ter, da je bistvo tega dne v skupnem preživljanju dneva. Sama vesta najbolje, s čim bi drug drugega najbolje presenetila. Toda pretiravati ni potrebno. Sreča se skriva v majhnih stvareh.

Priporočamo tudi

Valentinova nega obraza doma
Vsaka dama je rada urejena še posebej na praznik zaljubljencev, ko vas vaš dragi povabi na zmenek ali...
Moški, ne podarjajte nam brezosebnih daril!
Dragi moški, to, kar boste prebrali, vam bo izboljšalo možnosti, da boste brez domačih pritiskov...
Ste že pripravljeni na Noč čarovnic?
Noč, ko postanejo duhovi, čarovnice in vile še posebej dejavni, je pred vrati. Vaše stanovanje je...
Živali niso darilo
Če podarimo žival, zanjo ne naredimo nič dobrega Tik pred božičem se tisti, ki so s prednovoletnimi...

En komentar na objavo “Popolno darilo za Valentinovo”

  1. valentinovo pravi:

    Moja bo dobila šopek vrtnic, večji poudarek pa bova dala na romantiki in manj komercialni obliki izkazovanja ljubezni

Vaš komentar