Naroči se na RSS

Rešitev za vaše spodnje perilo


Bra saver? Že samo ime veliko pove, saj pomeni rešitev za nedrčke. In za kaj gre?

Zagotovo ste se kdaj razjezile nad dejstvom, da so košarice vašega modrčka po pranju nekoliko potlačene, nemalokrat pa se zgodi, da se podloženi vložki, tista stvarca na notranji strani košaric, ki pričara večji dekolte, izgubijo neznano kam. Te prsne blazinice potem iščemo med preostalim perilom in se jezimo, saj jih večkrat najdemo pomečkane, zato jih moramo vsakič znova namestiti v nedrček. Če ste tega že site in se sprašujete, ali sploh lahko ohranite obliko nedrčka, ne da bi ob tem morale po vsakem pranju ročno nameščati prsne blazinice, morate obvezno preizkusiti izdelek Bra Saver.

Bra saverZa testno uporabo so nam ga poslali iz spletne trgovine Super-punca.si, kjer sicer najdete še nešteto drugih izvirnih in zelo uporabnih izdelkov, ki olajšajo življenje vsakemu dekletu. Izdelek sem testirala z nestrpnim pričakovanjem in moram potrditi, da sem bila z rezultati zadovoljna.

In kako Bra Saver deluje? Sestavljata ga dve košarici, ki ju enostavno odpremo, tako da imamo dvakrat po dve razprti lupinici. V manjšo košarico vstavimo naramnice od modrčka, v kolikor so te snemljive, ter manjšo košarico nato vstavimo v večjo, kamor lepo zložimo tudi modrček. Če so naramnice vašega modrčka fiksno našite nanj, jih pač ne boste snemale in boste uporabile samo večjo košarico. Ko to pripravite, preverite, da sta obe košarici (manjša v večji in večja z nedrčkom) dobro zaprti, nato pa lupinici vstavite v pralni stroj.

Po koncu uporabe boste zelo zadovoljne, saj bo vaš nedrček ohranil brezhibno obliko, poleg tega pa bo tudi dobro opran. Izdelek je nadvse primeren za potovanja, poleg tega je zelo pomembno, da produkt podaljša »življenjsko dobo« modrčka, torej njegovo obstojnost. Opazile boste, da so vaši nedrčki tudi po nekaj letih uporabe še vedno prožni in izgledajo kot novi, zato je izdelek nadvse koristen za nedrčke, ki so vam zelo všeč in jih želite nositi čim dlje, morda pa so dražji in jih uporabljate le za posebne priložnosti. Prednost je tudi v tem, da nedrček lahko perete z ostalimi oblačili, torej ni nujno, da ga operete izključno v kombinaciji z ostalim spodnjim perilom.

Zares koristen in priročen izdelek torej.

Bra saver lahko kupite v spletni trgovini Super-punca.si.

Priporočamo tudi

Spodnje perilo ni seksi samo po sebi
Seksi spodnje perilo je kot modni dodatek najmanjši kos oblačila, ki ga ženska premore na sebi. Barva,...
Zakaj rade oblečemo rdeče spodnje perilo
Živahno izzivalna barva, ki se dostikrat najde v ženski garderobi je predvsem rdeča barva. Barva,...
Za dober sex se splača potrpeti
Ugotovila sem, da si večina moških, ker seveda obstajajo tudi izjeme, želi imeti sexi oblečeno žensko....
Slovenci imamo svoje ekološko pralno sredstvo
V današnjem svetu nas na vsakem koraku opozarjajo, kako lahko poskrbimo, da bomo lagodneje živeli in...

Vaš komentar