Naroči se na RSS

Nepozabna noč


Neprespana noč je za mano.. a vseeno ne morem spati.. ob meni si TI. Obrnem glavo proti tebi.. in vidim kako brezbrižno spiš na blazini poleg mene.. tiho se ti približam ter nežno položim glavo na tvoje prsi.. mmmmm.. vonj po tebi je tako omamen.. medtem ko poslušam utrip tvojega srca.. se mi po glavi roji na tisoče misli.. tisoče strahov, tisoče želja.. Nato zamižim in pred očmi se mi pojavijo slike pretekle noči..

Končno si se vrnil domov.. pojedla sva večerjo.. sveče, ki si jih prižgal, še vedno so gorele.. vsedla sem ti se v naročje.. začel si me objemati.. poljubljati.. na trenutke pohotno in strastno.. nato pa zopet umirjeno in počasi.. ustnice so nam se komaj dotikale.. a kmalu zatem so poljubi postajali vse bolj strastni.. popolnoma razdražen in vznemirjen si začel odpenjati mojo srajco.. izvijala sem se v tvojem objemu.. srce mi je divjaško utripalo.. kri mi je udarjala v glavo.. prepuščala sem se tvojim spretnim dotikom.. bila sem srečna.. zopet sem čutila poželenje in strast.. znepozabna-nocopet..

Nato si se vsedel na stol .. jaz sem pa počela tisto kar imaš najraje.. počasi sm se začela slačiti samo zate.. medtem ko sem si odpenjala še preostale gumbe na srajci.. sem te zapeljivo gledala.. vrtela sem se v ritmu glasbe.. v ozadju je bilo slišati našo pesem.. nihala z boki in rameni.. dotikala sem svoje telo pred tabo.. glasba spremlja vsak moj gib.. na trenutke sem ti bila čisto blizu.. a potem zopet nedosegljiva.. zaradi česa si me si želel še bolj..

V ozadju radio začne šumeti.. ti me grobo porineš na posteljo.. ujamem tvoj pogled .. poln poželjenja.. zadovoljno se nasmehnem in ti se predajam… ljubiva se kot nikoli do sedaj.. poljubljaš me po vratu.. in mi šepetaš vse tisto kar najrajši slišim.. kar me najbolj vzburja.. ljubiva se celo noč.. skupaj potujeva do vrhunca.. prepletena, objeta, zmatrana..

Kakšna simbioza.. nato sva se pogovarjala do jutra, planirala, gradila, se smejala.. ter nato.. zopet noro se ljubila.. jaz in ti..

Sedaj sem pa že budna.. in hočem še:) ampak ne budim te.. potihem ustanem.. medtem ko pripravljam zajtrk razmišljam le kaj mi bo prineslo to jutro.. v tem trenutku začutim tvoj dih na svojem vratu.. in vem, da bo čudovit dan..

Priporočamo tudi

Če nisi z mano, si proti meni?
Takole si je svoj življenjski pristop označila moja znanka. Po domače povedano: jemlji me tako, kakršna...
Kako dobre so učiteljice v naših osnovnih šolah
Ni naključje, da veliko vem o obnašanju osebkov, vključenih v ta ali oni izobraževalni proces, saj...
Ko si na robu… in se ponovno rodiš…
Kako sem doživela in preživela obsmrtno doživetje Začetek. Navsezgodaj zjutraj 19.10.1999...
In zaživela polno življenje, vendar bitke še ni konec
Zgodba se začne tukaj: Ko si na robu... In se ponovno rodiš... Tako sem začela kar po vrsti. Moje...

Vaš komentar