Naroči se na RSS

Ali lahko kdo napove mojo prihodnost?


V bližnji prihodnosti me baje čaka katastrofa na ljubezenskem področju, ki ima večje razsežnosti od dramskih zapletov v španskih nadaljevankah. Prav tak, bi morala v tem času rojevati drugega otroka pa sem najbrž nekje na svoji poti kak odcep zgrešila, ker je že prvi v blazni zamudi. Po drugi strani pa ja, vse se je zgodilo kot mi je bilo napovedano in smo se res preselili v novo hišo. In res sem nekoga spoznala, čeprav sem potem ugotovila, da ni zame. Taka in podobna mnenja in izkušnje so ponavadi na temo vpogleda v prihodnost.

kristalna-krogla-vedezevanje

Nekateri verjamejo, da vse drži, drugi so skeptiki in pravijo, da je vse izmišljotina in je izbor kart npr. pri tarotu zgolj naključje ali da se da iz človeka samega po njegovi starosti in videzu sklepati, kje na svoji življenski poti se nahaja. Zakaj si (predvsem ženske) želimo vpogleda v prihodnost? Strah pred prihodnostjo in težkimi življenjskimi preizkušnjami je že eden izmed razlogov. Vsak si želi zagotovitev lepega, mirnega življenja in predvsem gotovosti, da se bo vse dobro izteklo. Želja po predvidenosti pred nepredvidljivim življenjem igra tu pomembno vlogo.

Napovedovanje prihodnosti sega daleč v zgodovino, praktično v vse civilizacije. Oblike vedeževanja so različne, npr. branje usode iz kart (tarot in ciganke), kave in dlani za prihodnost, kocke, kristali, rune, itd. Katerikoli način že izberete, razlagalec v vsakem primeru precej dobro opredeli vaš duhovni nivo, se pravi tisto o čemer razmišljamo. En skupek naših upanj, strahov, predvidevanj in miselnih vzorcev. Kot bi videl odsev svojih misli in odzivov na dogajanje v življenju.

Če nas je npr. strah nove službe ali smo prepričani, da nas naše življenjsko okolje omejuje, bo razlagalec natančno opredelil naše občutke in nakazal na probleme in poti, ki se ob tem odpirajo. Da po tej poti res gremo in udejanjimo napovedano (materialni nivo), je odvisno od nas samih. Da se nekaj lahko materializira, mora prej obstajati na našem duhovnem nivoju, se pravi v naših mislih. Naše misli ustvarjajo energijo, ki usmerja našo energijo in sproža dogodke. Večina stvari, ki si jih močno želimo, se navadno uresniči, prav tako stvari, katere si zelo želimo, da se ne bi. Energija naših misli je pač enako močna, ni važno pozitivna ali negativna. Uresniči se mogoče šele čez nekaj let, ko smo na zadevo že pozabili ali si želimo nekaj drugega. Če ste bolj muhaste narave in vam misli preskakujejo oziroma ste zaradi takih in drugačnih zadev spremenili svoj pogled na življenje, bo vaša napoved zelo verjetno naslednjič drugačna in se prejšnja ne bo uresničila.

Problem so tudi razni amaterji, ki se s tem ukvarjajo, kar še poslabša zaupanje v tovrstne napovedi, saj pogosto zgrešijo pri svojih opredelitvah. Vseeno menim, da nihče ne more napovedati, da bo nekdo npr. 15.2.2015 srečal ljubezen svojega življenja ali na današnji dan čez tri leta postal direktor uspešnega podjetja. Gre bolj za pomoč pri razmišljanju o rešitvah trenutnih problemov. Sicer pa, če menite, da vam tovrstne zadeve pripomorejo k boljšemu življenju, spodbujajo k boljšim odločitvam in skratka v to verjamete in vam to pomaga na poti iskanja sreče in zadovoljstva, zakaj pa ne. Tudi sama bom najbrž, pred kakšno zoprno odločitvijo ali se mi bodo moje težave zdele nepremagljive, obiskala vedeževalko, poslušala njeno napoved za mojo prihodnost, potem pa storila nekaj povsem tretjega. Mi je pač v navadi. Nekaj takega, kot čokolada, ki redi in povzroča celulit, pa jo še vedno z veseljem in redno jem.

Priporočamo tudi

Ko znaš poslušati svoje telo
Kot večina žensk si želim dobro izgledati, biti polna energije. Zdravo se prehranjevati je sestavni...
Predsodki o odnosih
Kateri odnos je danes pravilen in kateri napačen? Kdo je pravzaprav pristojen, da o tem presoja? Večina...
Vedeževalec Valter Aleks: Pri vedeževanju mi pomaga glas
Vedeževalca in jasnovidca Valterja Aleksa smo povpraševali o njegovih vedeževalskih sposobnosti in...
Pretirano ljubosumje – začetek konca
Danes sem prebrala kratko besedilo o ljubezni. Nekateri ljudje očitno verjamejo, da je ljubezen čarobna...

En komentar na objavo “Ali lahko kdo napove mojo prihodnost?”

  1. Matej pravi:

    Na vsa vprasanja mi tocno odgovori vedezevanje Matje iz tarot kart.Profil na FB- Vedezevanje Matje

Vaš komentar