Naroči se na RSS

Oh, ta direktor


Končno smo ga videle. Novega direktorja, seveda. Prišel je do vsake, nam ponudil roko v pozdrav in se predstavil. To je bilo tako hitro, da si seveda nisem zapomnila njegovega imena. Kako izgleda? Ne vem. Tako bi ga opisala, če bi me vprašali po končanem ropu. Ampak, da ne bi ostalo pri tem nepoznavanju njegovega videza, je sam kar hitro poskrbel.


direktor-sluzba


Vsak dan se sprehodi skozi enoto, našopirjen kot petelin. Sedaj ga pa res lahko opišem. Urejen, vzvišen, samovšečen, online casino no deposit bonus narcisoiden. Misli, da je najlepši? In da smo me kure, katere bo preganjal res kot kakšen petelin. Nekatere so zares kot kure. Niso šale o blondinkah iz trte zvite. Glave imajo samo za frizerja in kozmetičarke, na vratu jim stojijo kot prevelik okras. Ne veljajo sicer za vse blondinke. Obstajajo tudi izjeme. Slepo mu sledijo, nisem še sicer zasledila povečano prodajo vazelina.


Njegov znanec mi je pri naključnem srečanju dejal: “Dej mu.”
Če bi bila robot, bi mi oči na fedrih poletele iz glave. O tem nas je opozarjala sodelavka že predene je nastopil službo: “Upam samo, da ne bo babjek.”


Kaj pa jaz? Ker nočem biti njegova kura brez možganov, vem da jih imam, sem bila na slikanju glave, kako delujejo pa ne vem, me je izločil iz svojega kurnika. Sedaj sem grdi raček.
Nič za to. Moje ime pa le dobro pozna.

Priporočamo tudi

O minljivosti
Dobro se je tu in tam spomniti, da smo minljivi. Že zato, da ozavestimo, ali živimo res takšno...
Nedonošenčki vidijo z rokami
Nedonošenčki so v 33 tednu, približno dva meseca pred rojstvom, s svojimi rokami sposobni prepoznati...
Kam sodi kaj pri pripravi mize
Kaj narediti, da bo pogrinjek čim bolj svečan in vabljiv? Prtiček Po pravilu se prtičke daje...
Dobri fantje, kje ste?
Situacija na tržišču je zaskrbljujoča. Bojim se, da je pošla zaloga primernih fantov? Tolažim se...

Vaš komentar